Suspects 2017

7.2 / 10
45 min
Misdaad, Drama
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

‘Behind the scenes’ bij Videoland-serie Suspects

Suspects 2017 is een Nederlandse misdaadserie van Videoland. De serie ging in première in maart 2017. Op 5 april 2018 volgt het tweede seizoen, dat uit vijf afleveringen bestaat.

Suspects 2017 is de Nederlandse remake van de gelijknamige Britse reeks. Carly Wijs, Jeroen Spitzenberger en Liv Schouten spelen de hoofdrollen in de detectiveserie, die ze al improviserend opnamen zonder scripts. Volgens Videoland voelt Suspects hierdoor als een documentaire.

Videoland maakte deze ‘behind the scenes’-video:Suspects 2017 is geproduceerd door Fiction Valley en is gebaseerd op het Britse format van Paul Marquess, Steve Hughes, Darren Fairhurst en Fremantle Media. De Nederlandse bewerking voor seizoen twee is van de hand van Martin van Steijn. Vier van de vijf afleveringen van seizoen twee zijn geregisseerd door Anna van der Heide. Pieter Bart Korthuis regisseerde aflevering drie.
Vorige aflevering
Pedofiel (deel 2)
02x05
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
Vandaag, 14:00
Warrior (2019) van Cinemax is vernieuwd met een derde seizoen. De Amerikaanse actieserie zal daarvoor verhuizen van Cinemax naar HBO Max.
Vandaag, 13:00
BBC heeft de Engelse dramaserie Call the Midwife vernieuwd met een twaalfde en dertiende seizoen, nog voordat het tiende en elfde seizoen zijn verschenen.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Invisible Heroes. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
De cast voor de Amerikaanse sciencefictionserie Station Eleven van HBO Max is compleet. Onder andere Daniel Zovatto (Penny Dreadful: City of Angels) is toegevoegd.
Gisteren, 12:00