Suspects 2017

7.2 / 10
45 min
Misdaad, Drama
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Fiction Valley maakt tweede seizoen Videolandserie Suspects

Carly Wijs, Jeroen Spitzenberger en Britte Lagcher komen terug in hun rol als rechercheur. In het tweede seizoen van de crimeserie Suspects staat team Criminele Inlichtingen van de Amsterdamse politie voor de taak een drietal ogenschijnlijk onoplosbare misdaadzaken op te lossen.

Het vijf afleveringen tellende tweede seizoen van Suspects 2017 is vanaf donderdag 5 april exclusief bij Videoland te zien.

In tegenstelling tot het eerste seizoen worden in seizoen twee cases opgelost in twee afleveringen. Hier is sprake van een doorlopende verhaallijn. In aflevering 1 en 2 staat een moord met sadistische motieven centraal. Susan Vlaanderen (Wijs), Daan de Ridder (Spitzenberger) en Liv Scholten (Lagcher) focussen zich in aflevering 4 en 5 op het oprollen van een pedofielennetwerk. In aflevering drie wordt één case behandeld: de verdwijning van een militair met posttraumatische stressstoornis.

Susan is teamleider en staat onder alle omstandigheden achter haar team, maar is ook in staat om keiharde beslissingen te nemen als dat nodig is. Ze is ad rem, geestig en straalt autoriteit uit.

Daan is de ervaren rechercheur met een sterk ontwikkelde intuïtie. Uitermate bedreven in het ondervragen van verdachten. Een man van actie: Daan houdt van kruisverhoren, maar ook van achtervolgingen en arrestaties. Daarbij is hij uitermate charmant.

Liv is een agent in hart en nieren. Gepassioneerd en vlijmscherp, met een oog voor details en in het bezit van een analytisch brein. Complementair, dat zijn ze: een gouden trio.

Wederom is een groot aantal bekende acteurs in een gastrol te zien. Onder meer Roeland Fernhout, Gaite Jansen en Loes Haverkort (aflevering 1 en 2), Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Katja Herbers en Kay Greidanus (aflevering 3) en Reinout Bussemaker, Waldemar Torenstra en Carine Crutzen (aflevering 4 en 5) maken hun opwachting.

In seizoen één, die eveneens nog te zien is bij Videoland, zijn acteurs als Maarten Heijmans, Martijn Fischer en Robert de Hoog en actrice Georgina Verbaan te zien.

5058 Suspects

Bijzonder aan de serie Suspects 2017 is dat acteurs voor een aanzienlijk deel aangewezen zijn op hun improvisatietalent. Scripts met uitgeschreven dialogen zijn namelijk niet aanwezig. Aan de hand van uitgebreide scenelijsten en basisscripts bereiden zij zich voor op hun scènes.

Suspects 2017 is daarbij opgenomen zonder additionele filmverlichting en voelt door de manier waarop het is opgenomen als een documentaire. De kijker bevindt zich gevoelsmatig in de actie, maar kijkt naar fictie.

Suspects 2017 is geproduceerd door Fiction Valley en is gebaseerd op het Britse format van Paul Marquess, Steve Hughes, Darren Fairhurst en Fremantle Media. De Nederlandse bewerking voor seizoen twee is van de hand van Martin van Steijn. Vier van de vijf afleveringen van seizoen twee zijn geregisseerd door Anna van der Heide. Pieter Bart Korthuis regisseerde aflevering 3.
Vorige aflevering
Pedofiel (deel 2)
02x05
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
Vandaag, 14:00
Warrior (2019) van Cinemax is vernieuwd met een derde seizoen. De Amerikaanse actieserie zal daarvoor verhuizen van Cinemax naar HBO Max.
Vandaag, 13:00
BBC heeft de Engelse dramaserie Call the Midwife vernieuwd met een twaalfde en dertiende seizoen, nog voordat het tiende en elfde seizoen zijn verschenen.
Vandaag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Invisible Heroes. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
De cast voor de Amerikaanse sciencefictionserie Station Eleven van HBO Max is compleet. Onder andere Daniel Zovatto (Penny Dreadful: City of Angels) is toegevoegd.
Gisteren, 12:00