Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Surface vernieuwd met tweede seizoen door Apple TV+

Apple gaat naar Londen voor een nieuw hoofdstuk van de dramaserie Surface van Gugu Mbatha-Raw nadat het een tweede seizoen heeft gekregen.

De serie, gecreëerd door Veronica West en geproduceerd door Reese Witherspoon, ging in juli van start en liep tot september op de streamingdienst.

In Surface speelt Mbatha-Raw de rol van Sophie, een vrouw die een traumatisch hoofdletsel heeft opgelopen waardoor ze extreem geheugenverlies heeft, vermoedelijk als gevolg van een zelfmoordpoging.

Het eerste seizoen speelt zich af in San Francisco en zag Sophie op een missie gestuurd worden om haar eigen geheimen te ontdekken, waarbij ze een veelheid aan zonden blootlegde die varieerden van een affaire tot veel diepere vragen over een verborgen verleden en haar ware identiteit.

Surface

Stephan James, Oliver Jackson-Cohen, Ari Graynor, Marianne Jean-Baptiste, François Arnaud en Millie Brady speelden de hoofdrollen in het eerste seizoen.

Terwijl het de vraag beantwoordde wie Sophie werkelijk was, is seizoen twee bedoeld om de kijkers te vertellen wáárom. Sophie reisde een oceaan over om aan haar verleden te ontsnappen, dus waar vluchtte ze voor?

In het tweede seizoen keert Sophie terug naar haar geboortestad Londen en herontdekt ze de onafgemaakte relaties die haar herinneringen achtervolgen. Ze ontdekt waar ze echt vandaan komt en wat haar tot de gebrekkige persoon maakte die ze was. Maar de rotzooi die ze in San Francisco achterliet zal haar inhalen en Sophie ontdekt voor eens en altijd dat je nooit je verleden kunt ontlopen.

West is showrunner en produceert samen met Witherspoon en Lauren Neustadter voor Hello Sunshine. Sam Miller regisseerde vier afleveringen van het eerste seizoen, waaronder de pilot. Kevin Sullivan, Jennifer Morrison en Tucker Gates regisseerden ook afleveringen.

"Ik ben opgewonden om deze reis voort te zetten en dieper in de spanning en het mysterie van Surface te duiken met dit briljante team," zei Mbatha-Raw. "Ik vind het geweldig om Sophie te spelen en ik kan niet wachten tot fans en nieuw publiek zich bij ons voegen als ze in seizoen twee de gevaarlijke nieuwe wereld van haar verleden betreedt. Als acteur en uitvoerend producent is het ongelooflijk betekenisvol om dit verhaal naar Londen te halen."

"Dit is echt een gloednieuw hoofdstuk in een geheel nieuwe wereld - ik kan niet wachten tot mensen zien hoe de serie zich ontwikkelt terwijl we een moedige, onverschrokken Sophie verkennen in seizoen twee," voegde West toe. "Het was een genoegen om met Gugu, Apple en het team van Hello Sunshine te werken en het is een voorrecht om de reis voort te zetten."
Video on youtube
Vorige aflevering
See You on the Other Side
See You on the Other Side
01x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Surface