Superstore

7.4 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
3
Bekijk stemmen

Geen zevende seizoen voor Superstore

Er zal geen nieuw seizoen van Superstore verschijnen, NBC heeft de serie na zes seizoenen beëindigd. De laatste afleveringen verschijnen volgend jaar.

NBC heeft het einde van Superstore aangekondigd. De serie ging in 2015 in première bij NBC. Het zesde seizoen ging eind oktober van start. Het seizoen zal vanaf 14 januari weer worden uitgezonden en er zullen nog elf afleveringen volgen. De laatste aflevering wordt in de lente uitgezonden. Dat zal ook de laatste aflevering van de gehele serie zijn, want er zal geen zevende seizoen verschijnen. Als de serie is geëindigd zijn er er in totaal 113 afleveringen verschenen.

Superstore draait om de unieke werknemers van een enorme winkel. Van de nieuwelingen en de veteranen tot de vakantiekrachten en managers, samen gaan zij de werkdagen te lijf. Inclusief uitverkopen die zorgen voor rellen en gestoorde koopjesjagers. De hoofdrollen waren onder andere voor America Ferrera (Ugly Betty) en Ben Feldman (Drop Dead Diva).


Superstore
Vorige aflevering
All Sales Final
All Sales Final
06x15
Leuk?
1
3
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_ilonavp84
11 dec 2020 11:45 -
Erg jammer een heerlijke feel good serie die ik opzet als ik een mindere dag heb. Voorspelbaar en over de top? Misschien mar ik vind het een heerlijke luchtuge afwisseling.
Reageer
avatar_bburgers
16 dec 2020 22:48 -
Jammer...
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:01
Het leek er op dat Criminal Minds na de beëindiging in 2020 bij Paramount+ verder zou gaan. Volgens hoofdrolspeelster Paget Brewster liggen de plannen nu stil.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 26 juli tot en met 1 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 30 van 2021.
Vandaag, 09:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Gisteren, 11:00
4
Netflix heeft een foto gedeeld van Imelda Staunton (Trying) in de rol van Queen Elizabeth II. Ze vervult de rol in het vijfde en zesde seizoen.
Gisteren, 09:00
Kort na de start van het tweede deel bij Showtime, zijn de afleveringen ook te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
zaterdag, 14:00