Supernatural

8.3 / 10
42 min
Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Mogelijk Supernatural evenement voor laatste afleveringen

Er komt mogelijk in september of oktober een evenement voor de laatste afleveringen van de Amerikaanse bovennatuurlijke serie Supernatural.

Ook de productie van Supernatural werd stilgelegd vanwege de verspreiding van het coronavirus. Er moeten nog twee afleveringen van het vijftiende seizoen gefilmd worden. Mark Pedowitz, de baas van CW, sprak kortgelden met Variety. Hij benoemde daar de plannen, die het netwerk heeft voor de laatste afleveringen van Supernatural.

Het plan is om de laatste afleveringen van het vijftiende, en daarmee het laatste seizoen, te vieren doormiddel van een evenement. Het zal plaatsvinden in september of oktober, hoe het evenement er precies uit gaat zien is nog niet bekend.Supernatural volgt de broers Sam (jared Padalecki, Gilmore Girls: A Year in the Life) en Dean (Jensen Ackles, Dark Angel) Winchester, terwijl ze de eenzame en mysterieuze binnenwegen van het land oversteken in hun Chevy Impala uit 1967.
Vorige aflevering
Carry On
Carry On
15x20
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Emma Thompson speelt in Years and Years een controversiële politica en is nu nog terug te kijken via NPO Plus.
Vandaag, 13:00
De streamingservice CBS All Access zal vanaf begin maart verdergaan onder de naam Paramount+.
Vandaag, 12:00
De geplande Arrowverse crossover tussen onder andere Batwoman en Superman & Lois gaat niet door. De laatste krijgt wel een speciale première, waardoor The Flash (2014) een week later begint.
Vandaag, 10:56
Alle afleveringen van de Amerikaanse komedieserie The Muppet Show zullen eind volgende maand verschijnen bij Disney+.
Vandaag, 10:00
Nog iets langer dan een maand, dan zullen de laatste zes afleveringen van het tiende seizoen van The Walking Dead worden uitgezonden. FOX brengt nu een trailer uit.
Vandaag, 09:00
Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
Gisteren, 15:00