Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Productie Supernatural stilgelegd door het coronavirus

De productie van het laatste seizoen van Supernatural is stilgelegd in verband met het coronavirus. Het is de vraag of de The CW serie nu op tijd kan worden afgerond.

Het duurt nog maar enkele weken tot het einde van Supernatural er is, maar de productie van de serie is nu tijdelijk gestopt. Het is nu de vraag of de productie weer op tijd kan beginnen, zodat de serie nog op tijd een einde krijgt. Het is nog niet bekend wanneer de productie van de serie weer kan worden opgepakt. Daarom is het ook nog niet bekend of de laatste afleveringen van het vijftiende, en daarmee het laatste seizoen, op tijd klaar zijn. Het is dus mogelijk dat het einde nog een tijdje wordt uitgesteld, in verband met het coronavirus.

De stilgelegde productie van Supernatural heeft niet alleen impact op de serie zelf, maar kan ook invloed hebben op het volgende project van Jared Padalecki. Zijn volgende project voor The CW wordt Walker. Maar als de productie van Supernatural veel later weer wordt opgepakt, kan dit mogelijk betekenen dat de productie van Walker ook wordt uitgesteld.


Jared Padalecki in Supernatural

Niet alleen het laatste seizoen van Supernatural is nu in de maak, maar ook het laatste seizoen van een andere The CW serie. Namelijk van de serie The 100. De cast en crew van The 100 zouden volgende week de laatste opname dagen hebben. Ze hopen dan ook nog niemand naar huis te moeten sturen vanwege het coronavirus. De première van het laatste seizoen van The 100 staat voor alsnog gepland in dit voorjaar. Maar de productie van Supernatural is dus stilgelegd.
Vorige aflevering
Carry On
Carry On
15x20
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
16 maa 2020 18:07 -
Ik hoop van harte dat ze deze zo lang lopende serie toch netjes kunnen afronden...
Reageer
Supernatural