Supernatural

8.4 / 10
42 min
Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het veertiende seizoen van Supernatural

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het veertiende seizoen van Supernatural. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Supernatural
In het veertiende seizoen van Supernatural gaat de schokkende reis van de gebroeders Winchester door. Sam en Dean hebben overeenkomsten met monsters, demonen, de hemel en hel. Door verschillende universums in te gaan, hebben de Winchesters en Jack uiteindelijk gevochten tegen Lucifer om hun moeder terug te krijgen, dit met een verrassende bondgenoot als gevolg: Gabriel. Met de hulp van Gabriel, de Winchesters en de engelen bedachten ze een plan om terug te keren naar de apocalyps-wereld om te voorkomen dat de kwaadaardige aartsengel Michael een kloof zal slaan tussen de verschillende universums. Zonder keuze moeten de Winchesters de hulp van Michael aanvaarden om hun grootste vijand (Lucifer) voor eens en altijd te verslaan, maar hierdoor zullen ze zelf gedoemd zijn door dit gevecht.

Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Warner Bros Home Entertainment
Taal: Engels
Acteurs: Jared Pedalecki, Jensen Ackles
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 11 december 2019
Consumentenadviesprijs: € 39,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het veertiende seizoen van Supernatural:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

In Supernatural speelt classic rock een hele grote rol. De muziek komt voornamelijk uit de privécollectie van Eric Kripke. Maar hij heeft één favoriete band, welke is dat?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Destiny's Child
15x13
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_jacquelinexxs
14 dec 2019 14:26 -
Wauw lijkt me erg gaaf
Reageer
avatar_GKris
07 jan 2020 20:58 -
Yes Please!!! Heb seizoen 13 met de kerst gekregen, dus kan dan gelijk door met seizoen 14 ????????
Reageer

Laatste nieuws

Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Vandaag, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Vandaag, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Vandaag, 12:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
Vandaag, 11:00
1
De EPIX-serie Perpetual Grace, LTD zal in april te zien zijn in Nederland bij FOX.
Vandaag, 10:00
NBC heeft het groene licht gegeven aan een spin-off met Christopher Meloni die weer in de huid kruipt van Elliot Stabler.
Vandaag, 09:00