Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Veertiende seizoen van Supernatural wordt korter dan normaal

Het veertiende seizoen van Supernatural zal korter worden dan normaal, maar er schijnt geen reden te zijn voor paniek, de bovennatuurlijke serie van The CW zal niet worden gecanceld.

Volgens TV Line zal het veertiende seizoen ‘slechts’ twintig afleveringen gaan krijgen. Dat zijn er wat minder dan dat de serie de afgelopen zeven seizoenen heeft gekregen. Daarvoor had elk seizoen 22 afleveringen behalve het derde seizoen dat zestien afleveringen kreeg, maar dat had te maken met de schrijversstaking van 2007.

Normaal betekent minder afleveringen het mogelijke einde van een serie, maar in het geval van Supernatural zal er geen reden zijn om te denken dat de serie door The CW van de buis gehaald gaat worden. The CW heeft al aangegeven dat zolang de kijkcijfers blijven zoals ze nu zijn en Jensen Ackles (Dean) en Jared Padalecki (Sam) door willen gaan de serie door zal blijven gaan. En dat is niet vreemd als je bedenkt dat na The Flash (2014), Supernatural de best bekeken serie is bij The CW.

Het is veel waarschijnlijker dat het bestellen van minder afleveringen alles te maken heeft met het invullen van het schema door de zender. Ze hebben er wel een dag bijgemaakt, de zondag, maar ook komen er meer series bij. Dus blijf vooral kalm, raak niet in paniek, Sam en Dean Winchester zullen voorlopig nog niet verdwijnen van de buis. Het kortere veertiende seizoen zal op 11 oktober 2018 van start gaan.

Vorige aflevering
Moriah
14x20
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst