Supernatural

8.4 / 10
42 min
Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Veertiende seizoen van Supernatural wordt korter dan normaal

Het veertiende seizoen van Supernatural zal korter worden dan normaal, maar er schijnt geen reden te zijn voor paniek, de bovennatuurlijke serie van The CW zal niet worden gecanceld.

Volgens TV Line zal het veertiende seizoen ‘slechts’ twintig afleveringen gaan krijgen. Dat zijn er wat minder dan dat de serie de afgelopen zeven seizoenen heeft gekregen. Daarvoor had elk seizoen 22 afleveringen behalve het derde seizoen dat zestien afleveringen kreeg, maar dat had te maken met de schrijversstaking van 2007.

Normaal betekent minder afleveringen het mogelijke einde van een serie, maar in het geval van Supernatural zal er geen reden zijn om te denken dat de serie door The CW van de buis gehaald gaat worden. The CW heeft al aangegeven dat zolang de kijkcijfers blijven zoals ze nu zijn en Jensen Ackles (Dean) en Jared Padalecki (Sam) door willen gaan de serie door zal blijven gaan. En dat is niet vreemd als je bedenkt dat na The Flash (2014), Supernatural de best bekeken serie is bij The CW.

Het is veel waarschijnlijker dat het bestellen van minder afleveringen alles te maken heeft met het invullen van het schema door de zender. Ze hebben er wel een dag bijgemaakt, de zondag, maar ook komen er meer series bij. Dus blijf vooral kalm, raak niet in paniek, Sam en Dean Winchester zullen voorlopig nog niet verdwijnen van de buis. Het kortere veertiende seizoen zal op 11 oktober 2018 van start gaan.

Vorige aflevering
Destiny's Child
Destiny's Child
15x13
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

NPO2 gaat vanaf juni het vierde seizoen van de Britse misdaadserie Shetland uitzenden. Alle vijf seizoenen zijn al beschikbaar bij NPO Plus.
Vandaag, 15:00
Apple TV+ werkt aan een reboot van de Amerikaanse kinderserie Fraggle Rock van Jim Henson uit 1983.
Vandaag, 14:00
De laatste afleveringen van het vijfde seizoen van Las Chicas Del Cable en daarmee ook de laatste van de Spaanse dramaserie verschijnen in juli op Netflix.
Vandaag, 13:00
Er zijn drie series vernieuwd, een Australische dramedy, een Amerikaanse dramedy en een Amerikaanse sitcom.
Vandaag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De serie over het karakter Lisbeth Salander, bedacht door Stieg Larsson voor de Millenium boeken, gaat in productie bij Amazon.
Vandaag, 10:00
1