Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het twaalfde seizoen van Supernatural

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het twaalfde seizoen van Supernatural. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Supernatural
Ga mee met Sam (Jared Padalecki, bekend van Gilmore Girls & House Of Wax) en Dean Winchester (Jensen Ackles, bekend van Smallville & Dark Angel) op monsterjacht in donkere uithoeken van Amerika en in de sinistere werelden van het bovennatuurlijke.

In het twaalfde seizoen van Supernatural zetten de broeders Winchester hun spannende en ijzingwekkende missie voort. Sam (Jared Padalecki) en Dean (Jensen Ackles) zijn al hun hele leven op pad om bovenaardse slechteriken te verslaan. Door de jaren heen hebben ze van alles voorbij zien komen: een duivel met gele ogen die hun moeder vermoordde, vampiers, geesten, shapeshifters, engelen en gevallen goden. In het vorige seizoen namen ze het op tegen een apocalyptische macht: het Duister. Deze keer komen ze tegenover Lucifer zelf te staan.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Warner Home Video
Acteurs: Jared Padalecki, Jensen Ackles, Misha Collins, Mark Sheppard en Mark Pellegrino
Taal: Engelse
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 19 september 2017
Consumentenadviesprijs: € 44,99
Koop deze serie

Prijsvraag

Maak kans op het twaalfde seizoen van Supernatural. In seizoen 11 stellen de Winchesters een team samen om Amara te verslaan. Wie zat er niet in dit team?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Carry On
Carry On
15x20
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Supernatural