Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het elfde seizoen van Supernatural

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het elfde seizoen van Supernatural. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Supernatural
Seizoen 11 van Supernatural brengt Sam en Dean Winchester (Jared Padalecki en Jensen Ackles) weer in groot gevaar wanneer ze het moeten opnemen tegen The Darkness, een duistere nieuwe vijand die is ontketend op aarde. Intussen gaat de monsterjacht door en vechten de broers zoals gebruikelijk met weerwolven en zwartogige demonen. Ditmaal nemen ze het zelfs op tegen een wraaklustig spook in een konijnenpak. Maar het doel is duidelijk: vernietig The Darkness. Ze krijgen hulp van de gevallen engel Castiel (Misha Collins) en van Crowley, Koning van de Hel (Mark A. Sheppard). Ook de immer bescheiden God (Rob Benedict) helpt een handje. Uiteindelijk komen ze oog in oog te staan met Lucifer en met de op macht beluste heks Rowena (Ruth Connell), de moeder van Crowley.

Zet je dus schrap voor de donkerste avonturen die Sam en Dean ooit beleefd hebben! Ze reizen van de hemel naar de hel en weer terug in 23 afleveringen van deze spannende en epische thriller.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Warner Home Video
Acteurs: Jensen Ackles, Jeffrey Dean Morgan, Jim Beaver, Mark Sheppard, Misha Collins en Jared Padalecki
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het elfde seizoen Supernatural:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het elfde seizoen van Supernatural. Veel van de afleveringen van Supernatural hebben titels die afgeleid zijn van films of klassieke rock nummers. Welk van de onderstaande antwoorden is geen titel van een aflevering van Supernatural?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Carry On
Carry On
15x20
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Nostromo
10 nov 2016 12:57 -
Oooo jaaaaa die wil ik graag zien
Reageer
avatar_seriefan90
11 nov 2016 15:28
dit is al sinds september overal verkrijgbaar lol.
Reageer
Supernatural