Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Eerste kennismaking met Lex Luthor in nieuwe trailer voor derde seizoen Superman & Lois

Een van de grootste schurken van de Man van Staal is op weg naar Superman & Lois. Michael Cudlitz maakt als Lex Luthor zijn debuut in een nieuwe trailer voor het derde seizoen van Superman & Lois.

Een nieuwe trailer voor Superman & Lois seizoen drie toont de komst van Michael Cudlitz als de Arrowverse's nieuwste versie van Lex Luthor. Terwijl Bruno Mannheim de grote slechterik is van het lopende seizoen, krijgen Lois en Clark te maken met de bekende vijand als Lex opduikt om problemen te veroorzaken. Hoewel Jon Cryer Lex speelde op Earth-Prime, introduceert Superman & Lois een nieuwe kijk op de superschurk, met Cudlitz in zijn rol.

Na de bekendmaking van Cudlitz' casting in januari, moet The CW nog onthullen wanneer Lex dit seizoen precies zal verschijnen. Het netwerk heeft echter een nieuwe trailer vrijgegeven voor Superman & Lois seizoen drie, waarin een eerste blik op zijn komst wordt geworpen.

De trailer van Superman & Lois seizoen drie toont Lex in de gevangenis als gevangene op Stryker's Island, terwijl Lois Clark waarschuwt dat het niet gaat om of hij voor hem zal komen, maar wanneer. De beelden zien ook hoe Lex zijn eigen hoofd scheert voordat hij naar Smallville gaat.

13433 Michael Cudlitz in Superman & Lois

In tegenstelling tot eerdere recente versies van Lex, zal de iteratie die naar Superman & Lois komt een beetje donkerder zijn. In deze continuïteit zit Lex al bijna twee decennia in de gevangenis, wat betekent dat hij het al bijna twintig jaar niet meer tegen Superman heeft opgenomen. Toen The CW voor het eerst de casting van Cudlitz onthulde, werd gespecificeerd dat hij een brute psychopaat is, waardoor deze Lex een beetje meer losgeslagen is.

In een exclusief interview met Screen Rant deelde Superman & Lois-ster Wolé Parks dat deze Lex een donkerdere versie van het personage zou zijn. Gebaseerd op Parks' commentaar, klinkt het ook alsof Lex een geschiedenis had met de John Henry Irons van deze wereld voor zijn overlijden. Of de alternatieve John in contact zal komen met Lex valt voorlopig nog te bezien.

Wat het meest interessant zal zijn om te zien is hoe Lex een rol speelt in Superman & Lois seizoen drie. Met de enorme focus op Bruno, zal de tijd leren of Lex iets met hem te maken heeft of een aparte bedreiging vormt. Voorlopig moeten de fans blijven kijken naar het derde seizoen van Superman & Lois om uit te vinden wat de serie in petto heeft voor deze versie van Lex.

Bekijk hieronder de trailer van Superman & Lois waarin Cudlitz' Lex Luthor zijn opwachting maakt.
Video on youtube
Vorige aflevering
What Kills You Only Makes You Stronger
What Kills You Only Makes You Stronger
03x13
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Superman & Lois