Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Trailer voor derde seizien The CW's Superman & Lois

Superman & Lois keert volgende maand terug naar The CW voor het derde seizoen en er is een trailer voor de superheldenserie vrijgegeven.

Tyler Hoechlin, Elizabeth Tulloch, Sofia Hasmik, Alex Garfin, Michael Bishop, Wolé Parks, Tayler Buck, Emmanuelle Chriqui, Erik Valdez, Inde Navarrette en Dylan Walsh spelen de hoofdrollen in de serie die draait om Clark Kent, Lois Lane en hun twee zonen die zijn teruggekeerd naar Clarks geboortestad.

Kijkers zullen zien dat een lid van de familie Kent wordt vermist wanneer de serie terugkeert, en een nieuw gezicht voegt zich bij de serie als een bekend personage. Michael Cudlitz (The Walking Dead) speelt Lex Luthor in seizoen drie. Lex werd eerder gespeeld door Jon Cryer in Supergirl, maar aan het eind van seizoen twee werd vastgesteld dat Superman & Lois zich afspeelt in een aangrenzend universum aan de Arrowverse.

Superman & Lois

Het volgende werd onthuld over deze nieuwe incarnatie van Luthor:

"Lex staat bij de wereld bekend als de visionaire miljardair achter LexCorp, maar in het geheim weet de criminele onderwereld wie Lex werkelijk is: een brute psychopaat die iedereen terroriseert met wie hij in contact komt. Wanneer Lex dit seizoen debuteert, is het jaren geleden dat hij uit de publieke belangstelling verdween en hij duikt weer op, vastbesloten om een persoonlijk onrecht te herstellen door wraak te nemen op de twee mensen die hem onrecht hebben aangedaan - Superman (Tyler Hoechlin) en Lois Lane (Elizabeth Tulloch).

The CW onthulde meer over het komende seizoen van Superman & Lois in een persbericht:

"Seizoen drie van Superman & Lois opent weken na Superman's grote nederlaag van Ally Allston. Clark (Tyler Hoechlin) en Lois (Elizabeth Tulloch) werken nu samen bij de Smallville Gazette en genieten van het kleine stadsleven. Maar de romantische gelukzaligheid van de Kents laat alleen maar zien hoe isolerend 'het geheim' kan zijn, want Chrissy (Sofia Hasmik) worstelt met het evenwicht tussen een nieuwe liefde en haar vriendschap met Lois.

Lois' eigen balans tussen werk en privé wordt echter op de proef gesteld wanneer een undercoveropdracht een dodelijke vijand onthult die de familie Kent voor altijd belooft te veranderen. Superman zou hemel en aarde bewegen voor zijn familie, maar met zo'n genadeloze schurk zou zelfs dat niet genoeg kunnen zijn.

Superman & Lois

Ondertussen worden de Kent-jongens in tegengestelde richtingen getrokken als Jordan (Alex Garfin) ontdekt wat een superheldenidentiteit werkelijk betekent en Jonathan (Michael Bishop) op zoek gaat naar een doel buiten het voetbalveld. Te midden van al deze beroering wordt John Henry (Wolé Parks) achtervolgd door het verleden van zijn dubbelganger, wat gevaarlijke gevolgen heeft voor hem en Natalie (Tayler Buck). Lana Lang (Emmanuelle Chriqui) en Kyle (Erik Valdez) herdefiniëren hun gezin na de scheiding, terwijl Sarah (Inde Navarrette) onderzoekt wat de toekomst voor haar en Jordan in petto heeft nu ze de waarheid over zijn krachten kent.

Generaal Samuel Lane (Dylan Walsh) heeft op de harde manier geleerd dat niemand anders kan worden vertrouwd om met Superman samen te werken en eist zijn post bij het ministerie van defensie terug, maar wordt geconfronteerd met zijn eigen conflict in de samenwerking met zijn kleinzoon Jordan.

Superman & Lois keert terug op dinsdag 14 maart. Bekijk de trailer voor seizoen drie hieronder:
Video on youtube
Vorige aflevering
What Kills You Only Makes You Stronger
What Kills You Only Makes You Stronger
03x13
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Superman & Lois