Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The CW-serie Superman & Lois heeft hun Lex Luthor gevonden

Geen Superman zonder slechterik Lex Luthor. The CW's Superman & Lois heeft zijn acteur gevonden om in de huid te kruipen van het iconische personage.

Michael Cudlitz (The Walking Dead) is aangetrokken om een nieuwe versie van Lex Luthor te spelen in het derde seizoen van The CW's Superman & Lois. De acteur bevestigde het nieuws op Twitter.

Cudlitz (foto onder) was behalve in AMC's The Walking Dead, waarin hij te zien was als Abraham Ford en waarvoor hij ook vier afleveringen regisserde, ook te zien in onder andere de ABC-comedyserie The Kids Are Alright, het CBS-misdaad-drama Clarice en de TNT-misdaadserie Southland.Volgens de officiële karakterbeschrijving is Lex 'bekend bij de wereld als de visionaire miljardair achter LexCorp, maar in het geheim weet de criminele onderwereld wie Lex werkelijk is: een brute psychopaat die iedereen terroriseert met wie hij zijn pad kruist.

Wanneer Lex dit seizoen debuteert, is het jaren geleden dat hij uit de publieke belangstelling verdween en hij duikt weer op, vastbesloten om een persoonlijk onrecht te herstellen door wraak te nemen op de twee mensen die hem onrecht hebben aangedaan - Superman (gespeeld door Tyler Hoechlin) en Lois Lane (Elizabeth Tulloch).'

Het derde seizoen van Superman & Lois opent weken na Superman's grote nederlaag van Ally Allston. Clark en Lois werken nu samen bij de Smallville Gazette en genieten van het kleine stadsleven. Maar de romantische gelukzaligheid van de Kents laat alleen maar zien hoe geïsoleerd 'het geheim' kan zijn, want Chrissy (Sofia Hasmik) worstelt met het evenwicht tussen een nieuwe liefde en haar vriendschap met Lois.

Lois' eigen balans tussen werk en privé wordt echter op de proef gesteld wanneer een undercoveropdracht een dodelijke vijand onthult die de familie Kent voor altijd belooft te veranderen. Superman zou hemel en aarde bewegen voor zijn familie, maar met zo'n genadeloze schurk zou zelfs dat niet genoeg kunnen zijn.

Superman & Lois

Jordan (Alex Garfin) ontdekt wat een superheld-identiteit echt betekent en Jonathan (Michael Bishop) zoekt een doel buiten het voetbalveld. Te midden van al deze beroering wordt John Henry (Wolé Parks) achtervolgd door het verleden van zijn dubbelganger, wat gevaarlijke gevolgen heeft voor hem en Natalie (Tayler Buck).

Lana Lang (Emmanuelle Chriqui) en Kyle (Erik Valdez) herdefiniëren hun gezin na de scheiding, terwijl Sarah (Inde Navarrette) onderzoekt wat de toekomst voor haar en Jordan in petto heeft nu ze de waarheid over zijn krachten kent. Generaal Samuel Lane (Dylan Walsh) heeft op de harde manier geleerd dat niemand anders kan worden vertrouwd om met Superman samen te werken en eist zijn post bij het ministerie van defensie terug, maar wordt geconfronteerd met zijn eigen conflict in de samenwerking met zijn kleinzoon Jordan.

Superman & Lois is gebaseerd op de personages van DC, gecreëerd door Jerry Siegel en Joe Shuster, en is van Berlanti Productions in samenwerking met Warner Bros. Television, met als uitvoerende producenten Greg Berlanti, Todd Helbing, Sarah Schechter, Geoff Johns en David Madden.
Video on youtube
Vorige aflevering
What Kills You Only Makes You Stronger
What Kills You Only Makes You Stronger
03x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_TragicError
29 jan 2023 17:33 -
Nee toch?
Reageer
avatar_JanWillemK
30 jan 2023 09:20 -
Opmerkelijke keuze.. ze zullen wel weer hun eigen spin gaan geven aan het personage.
Ik kijk de serie verder niet dus het kan mij niet boeien maar ik verwacht wel dat dat ie op zijn minst kaal gaat!
Reageer
Superman & Lois