Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Startdatum seizoen drie Superman & Lois en premièredatum Gotham Knights

Personages uit de werelden van zowel Superman als Batman komen naar The CW. Het kleinste netwerk heeft aangekondigd dat seizoen drie van Superman & Lois en de nieuwe serie Gotham Knights beide van start gaan in maart 2023.

Superman & Lois, een superheldenfamilieserie, heeft Tyler Hoechlin, Elizabeth Tulloch, Sofia Hasmik, Alex Garfin, Michael Bishop, Wolé Parks, Tayler Buck, Emmanuelle Chriqui, Erik Valdez, Inde Navarrette en Dylan Walsh in de hoofdrol. Het derde seizoen gaat verder waar het tweede seizoen ophield en Clark en Lois werken met veel plezier samen bij de Smallville Gazette. Helaas weet je gewoon dat hun gelukzaligheid van korte duur zal zijn.

De serie Gotham Knights is een donkere dramaserie met in de hoofdrollen Oscar Morgan (Death In Paradise), Navia Robinson (The Vampire Diaries), Fallon Smythe (Grown-ish), Tyler DiChiara (seriedebuut), Olivia Rose Keegan (All Rise), Anna Lore (Doom Patrol), Rahart Adams (Nowhere Boys) en Misha Collins (Supernatural). De actie vindt plaats in Gotham City en begint na de moord op Bruce Wayne, alias Batman. De geadopteerde zoon van de Caped Crusader wordt beschuldigd van de moord, net als de nakomelingen van enkele van Batmans grootste vijanden. Ze moeten samenwerken met enkele onwaarschijnlijke bondgenoten om te ontdekken wat er aan de hand is.

Hier is meer informatie van The CW over wat beide shows gaan brengen:

"The CW stelt dit voorjaar super-dinsdagen in als Superman & Lois terugkeert en Gotham Knights debuteert op dinsdag 14 maart 2023.

Het derde seizoen van Superman & Lois begint om 20.00 uur. Nieuwe helden zullen opstaan wanneer Gotham Knights in première gaat om 21.00 uur.

Het nieuwe seizoen van The CW's grootste serie Superman & Lois naast onze meest opwindende nieuwe serie Gotham Knights zal dinsdag een niet te missen avond van actie maken," zei Brad Schwartz, President, Entertainment, The CW Network. "Met de iconische personages en gruizige straten die iedereen kent, zullen fans het beste seizoen tot nu toe van Superman & Lois meemaken en kennismaken met een opgejaagde groep misdaadbestrijders die uit is op wraak, in navolging van Batman in Gotham Knights."

Superman & Lois

Seizoen drie van Superman & Lois opent weken na Superman's blowout nederlaag van Ally Allston. Clark (Tyler Hoechlin) en Lois (Elizabeth Tulloch) werken nu samen bij de Smallville Gazette en genieten van het kleine stadsleven. Maar de romantische gelukzaligheid van de Kents laat alleen maar zien hoe isolerend 'het geheim' kan zijn, want Chrissy (Sofia Hasmik) worstelt met het evenwicht tussen een nieuwe liefde en haar vriendschap met Lois. Lois' eigen balans tussen werk en privé wordt echter op de proef gesteld wanneer een undercoveropdracht een dodelijke vijand onthult die de familie Kent voor altijd belooft te veranderen. Superman zou hemel en aarde bewegen voor zijn familie, maar met zo'n genadeloze schurk zou zelfs dat niet genoeg kunnen zijn. Jordan (Alex Garfin) ontdekt wat een superheld-identiteit echt betekent en Jonathan (Michael Bishop) zoekt een doel buiten het voetbalveld. Te midden van al deze beroering wordt John Henry (Wolé Parks) achtervolgd door het verleden van zijn dubbelganger, wat gevaarlijke gevolgen heeft voor hem en Natalie (Tayler Buck). Lana Lang (Emmanuelle Chriqui) en Kyle (Erik Valdez) herdefiniëren hun gezin na de scheiding, terwijl Sarah (Inde Navarrette) onderzoekt wat de toekomst voor haar en Jordan in petto heeft nu ze de waarheid over zijn krachten kent. Generaal Samuel Lane (Dylan Walsh) heeft op de harde manier geleerd dat niemand anders kan worden vertrouwd om met Superman samen te werken en eist zijn post bij het ministerie van defensie terug, maar wordt geconfronteerd met zijn eigen conflict in de samenwerking met zijn kleinzoon Jordan.

Superman & Lois is gebaseerd op de personages van DC, gecreëerd door Jerry Siegel en Joe Shuster, en is van Berlanti Productions in samenwerking met Warner Bros. Television, met als uitvoerende producenten Greg Berlanti, Todd Helbing, Sarah Schechter, Brent Fletcher en Geoff Johns.

In Gotham Knights is Batman dood, en een kruitvat heeft Gotham City ontstoken zonder de Dark Knight om het te beschermen. In de nasleep van de moord op Bruce Wayne wordt zijn geadopteerde zoon Turner Hayes (Oscar Morgan) er samen met de kinderen van enkele vijanden van Batman ingeluisd voor de moord op de Caped Crusader: Duela (Olivia Rose Keegan), een onvoorspelbare vechter en bekwame dief die in Arkham Asylum is geboren en door haar vader in de steek is gelaten, Harper Row (Fallon Smythe), een sluwe en bijtende ingenieur die alles kan repareren, en haar broer Cullen Row (Tyler DiChiara), een slimme transgender tiener die het zat is om beleefd en meegaand te zijn. Met de charismatische en hardwerkende officier van justitie Harvey Dent (Misha Collins) en de Gotham City Police Department op hun hielen, zal Turner vertrouwen op bondgenoten waaronder zijn beste vriendin en geduchte coder Stephanie Brown (Anna Lore), en onwaarschijnlijke Batman-sidekick Carrie Kelley (Navia Robinson). Maar onze ridders zullen snel leren dat er een grotere, meer snode kracht aan het werk is in Gotham City. Dit team van onaangepaste voortvluchtigen moet zich verenigen om de volgende generatie redders te worden, bekend als de Gotham Knights.

Van Berlanti Productions in samenwerking met Warner Bros. Television, is Gotham Knights geschreven door Chad Fiveash, James Stoteraux en Natalie Abrams. Fiveash en Stoteraux dienen als showrunners en produceren de serie samen met Greg Berlanti, Sarah Schechter en Leigh London Redman. Abrams is tevens mede-uitvoerend producent. Danny Cannon regisseerde en was uitvoerend producent van de pilot, samen met David Madden. Gotham Knights is gebaseerd op personages die door Bob Kane en Bill Finger voor DC zijn gecreëerd.
Video on youtube
Vorige aflevering
What Kills You Only Makes You Stronger
What Kills You Only Makes You Stronger
03x13
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_SLP
16 dec 2022 12:13 -
Ik kan niet wachten om Misha Collins te zien als Harvey Dent! Wel ben ik bang dat deze serie bij voorbaat al geen renewal krijgt vanwege de nieuwe weg die CW is ingeslagen.
Reageer
Superman & Lois