Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Superman & Lois vernieuwd met tweede seizoen

De nieuwe Amerikaanse superheldenserie Superman & Lois ging eind vorige maand in première en is nu al vernieuwd met een tweede seizoen.

Na het uitzenden van één uitgebreide aflevering is Superman & Lois al één van de best beoordeelde series van The CW van dit seizoen. De première was de beste primetime avond sinds twee jaar bij het netwerk. Niet zo heel verassend dat The CW Superman & Lois nu al heeft vernieuwd met een tweede seizoen. Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen verwacht wordt.

Superman & Lois voegt zich bij de andere series die The CW begin februari vernieuwde. Het netwerk vernieuwd toen maar liefst twaalf series. Daarbij werd het eerste seizoen van Superman & Lois al verlengd tot een totaal van vijftien afleveringen. Ook de nieuwe serie Walker werd verlengd met extra afleveringen.

Video on youtube


Superman & Lois draait om de beroemdste superheld van de wereld en de beroemdste journalist ter wereld. De serie toont hoe ze omgaan met alle stress, druk en complexiteit die bij het leven van werkende ouders in de hedendaagse samenleving horen.
Vorige aflevering
What Kills You Only Makes You Stronger
What Kills You Only Makes You Stronger
03x13
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_heplam
03 maa 2021 12:07 -
Geweldig nieuws. Na die mega super sterke pilot had ik ook eerlijk gezegd niets anders verwacht. Hopelijk blijft de kwaliteit wel zo hoog.
Reageer
Superman & Lois