Superman & Lois

7.7 / 10
45 min
Superhelden
Volg deze serie
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Superman & Lois vernieuwd met tweede seizoen

De nieuwe Amerikaanse superheldenserie Superman & Lois ging eind vorige maand in première en is nu al vernieuwd met een tweede seizoen.

Na het uitzenden van één uitgebreide aflevering is Superman & Lois al één van de best beoordeelde series van The CW van dit seizoen. De première was de beste primetime avond sinds twee jaar bij het netwerk. Niet zo heel verassend dat The CW Superman & Lois nu al heeft vernieuwd met een tweede seizoen. Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen verwacht wordt.

Superman & Lois voegt zich bij de andere series die The CW begin februari vernieuwde. Het netwerk vernieuwd toen maar liefst twaalf series. Daarbij werd het eerste seizoen van Superman & Lois al verlengd tot een totaal van vijftien afleveringen. Ook de nieuwe serie Walker werd verlengd met extra afleveringen.Superman & Lois draait om de beroemdste superheld van de wereld en de beroemdste journalist ter wereld. De serie toont hoe ze omgaan met alle stress, druk en complexiteit die bij het leven van werkende ouders in de hedendaagse samenleving horen.
Vorige aflevering
The Best of Smallville
The Best of Smallville
01x05
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_heplam
03 mrt 2021 12:07 -
Geweldig nieuws. Na die mega super sterke pilot had ik ook eerlijk gezegd niets anders verwacht. Hopelijk blijft de kwaliteit wel zo hoog.
Reageer

Laatste nieuws

Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
Vandaag, 12:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
Gisteren, 13:00
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
CBS heeft de komedieserie Ghosts met Rose McIver (iZombie) besteld. Daarnaast is er casting nieuws voor de komedie pilot The Three Of Us.
vrijdag, 09:02
1