Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het vierde seizoen van Supergirl

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Supergirl. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Supergirl

Dit is de blu-ray uitgave van het vierde seizoen van de DC Comics tv-serie Supergirl. Supergirl vertelt de avonturen van de nicht van Superman in haar eigen superhelden verhaal. Toen Kara nog jong was, was haar planeet Krypton stervende. Ze werd naar de aarde gestuurd om haar neef te redden. Maar haar capsule raakte uit koers. En toen ze op de Aarde kwam was haar neef al opgegroeid en Superman geworden. En dus verborg zij haar krachten tot een ongeluk haar ertoe dwong haar ware ik te tonen aan de wereld. Voor de meeste mensen is zij een assistent bij CATCO Worldwide Media. Maar in het geheim werkt ze met haar stiefzus voor het DEO om National City te beschermen tegen buitenaards leven en iedereen die kwade bedoelingen heeft. Zij is Supergirl. Supergirl krijgt in seizoen vier te maken met haar grootste uitdaging ooit: door National City verspreidt zich een golf van afkeer van alles wat buitenaards is, aangewakkerd door Agent Liberty. Kara Danvers neemt de nieuwe onderzoeksjournalist Nia Nal onder haar hoede bij CatCo Worldwide Media en samen proberen ze te achterhalen welke problemen de saamhorigheid in de stad ondermijnen. Intussen moet ze als Supergirl de strijd aangaan met alle schurken die hun kans schoon zien in deze tijden van verdeeldheid. Hoe kan Supergirl de mensen weer samenbrengen als zij, zelf een alien, precies is waarvoor ze zo bang zijn?

Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Warner Bros Home Entertainment
Taal: Engels
Acteurs: Melissa Benoist, Chyler Leigh en David Harewood
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 26 februari 2020
Consumentenadviesprijs: € 38,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het vierde seizoen van Supergirl:

Video on youtube


Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

De zesde cross-over tussen de diverse series in de Arrowverse was getiteld Crisis on Infinite Earths. Maar welke series waren direct betrokken bij deze cross-over?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Kara
Kara
06x20
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Supergirl