Supergirl

7.8 / 10
43 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Thomas Lennon speelt Mxyzptlk in Supergirl

Supergirl is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW, die ook te zien is bij Netflix. De serie ging in première in 2015.

Sinds 9 oktober 2019 verschijnen er wekelijks nieuwe afleveringen van het vijfde seizoen bij Netflix. De serie gaat over Kara Danvers (Melissa Benoist). Zij ontsnapte samen met haar beroemde neef van de verwoesting van haar planeet. Nu, op haar leeftijd van 24 jaar, omhelst ze haar superkrachten die altijd voor haar bedoeld waren.


Thomas Lennon

Gisteren werd bekend dat acteur Thomas Lennon te zien zal zijn als de magische Mxyzptlk in het vijfde seizoen. Mxyzptlk is een bedrieger uit de vijfde dimensie, die eerder op jacht was op Kara Danvers, oftewel Supergirl. De Britse acteur Peter Gadiot speelde Mxyzptlk in het tweede seizoen, maar nu gaat Thomas Lennon dat dus doen. De personages in de serie kunnen immers gewoon van uiterlijk veranderen.

Thomas Lennon is onder meer bekend van zijn rol in de serie The Odd Couple (2015).
Vorige aflevering
Crisis on Infinite Earths (1)
05x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Watchmen (2019) is een Amerikaanse superheldenserie van de zender HBO. De serie ging in première in oktober 2019.
Vandaag, 12:00
The Walking Dead: World Beyond is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. Het is een spin-off van The Walking Dead.
Vandaag, 11:00
De Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) van Freeform brengt het verhaal over de stad Bristol Cove, die geobsedeerd is door zeemeerminnen die volgens een legende in een oud huis woonden.
Vandaag, 10:00
Freeform heeft bekend gemaakt dat de thrillerserie Last Summer in productie is gegaan, nadat er een succesvolle pilot was gemaakt.
Vandaag, 09:00
Good Trouble is een Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform. De serie ging in première in januari 2019. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.
Gisteren, 14:00
Grown-ish is een Amerikaanse komedieserie van de zender Freeform. Sinds 16 januari wordt het derde seizoen uitgezonden.
Gisteren, 13:00