Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Supergirl casting nieuws

De cast van The CW superheldenserie Supergirl wordt een beetje door de war geschopt. Er vertrekt één acteur, maar er komt er ook één terug.

Op zondag 6 oktober 2019 gaat het vijfde seizoen van Supergirl van start bij The CW. Maar niet alle castleden zullen terugkeren. Want naast een nieuw kostuum (zie foto onderaan) voor de superheldin, voor de eerste keer, zal ook de cast een verandering doorstaan. Als je denkt dat castingnieuws spoilers kunnen zijn moet je nu stoppen met verder lezen.


Winn Schott die drie seizoenen lang gespeeld is door Jeremy Jordan keert voor slechts drie afleveringen terug in het vijfde seizoen. Wat er dan gebeurt, waarom en wanneer, de verwachting is in het tweede deel van het vijfde seizoen, is niet duidelijk. Het zal in ieder geval gaan gebeuren na de cross-over Crisis on Infinite Earths.

Maar er staat een grote verandering te wachten. De acteur Mehcad Brooks, hij speelt James Olsen, die erbij is sinds de eerste aflevering zal de serie verlaten na de eerste helft van het vijfde seizoen. De beslissing van Brooks is om zich meer te kunnen focussen op film en andere series. De reactie van de studio was: “We zijn dol op Mehcad en we zijn verdrietig omdat we zien dat hij de serie gaat verlaten, maar we zijn erg blij met de toekomst van zowel Mehcad als James Olsen. Hij zal altijd deel uitmaken van onze Supergirl-familie en we zien uit naar James, die op een gegeven moment terugkeert naar National City om zijn zus en zijn supervrienden te bezoeken.”

Goed nieuws voor zowel Superman als Routh fans; Brandon Routh zal weer in de huid kruipen van Superman tijdens de Arrowverse 2019 cross-over Crisis on Infinite Earths. Volgens bronnen gaat Routh weer Clark Kent spelen en daarbij zal hij één van de twee Supermannen zijn die in de cross-over te zien is. Tyler Hoechlin zal ook terugkeren voor deze speciale afleveringen.

7961 Supergirl

Wat vind jij van het nieuwe kostuum van Supergirl?

Vorige aflevering
Kara
Kara
06x20
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Levygeminy
26 jul 2019 15:39 -
Cool outfit! Door die riem doet het me wel een beetje denken aan Wonder Woman!
Reageer
Supergirl