Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Supergirl krijgt castleden erbij; onder anderen Brent Spiner

Het vierde seizoen van The CW-superheldenserie Supergirl heeft al wat castleden erbij gekregen, maar er komen er meer.

Star Trek: The Next Generation ster Brent Spiner zal een terugkerende rol krijgen. Spiner speelde in de sciencefictionserie de beminnelijke en gevoelige androïde Data. In Supergirl zal Spiner de rol gaan spelen van vicepresident Baker, de rechterhand van president Olivia Marsdin, gespeeld door Lynda Carter. Baker wordt omschreven als bekwaam en politiek ingesteld. Hoewel hij geen leider lijkt, zal hij op een geweldige manier de leiding nemen als zijn land hem het meest nodig heeft.

Embed from Getty Images
Brent Spiner

Al eerder meldde MijnSerie dat Rhona Mitra in Supergirl zou gaan spelen, maar ook April Parker Jones (The Last Ship) zal te zien zijn als Colonel Haley. David Ajala (Falling Water) zal Manchester Black gaan spelen en Nicole Amber Maines (Royal Pains) zal in de huid kruipen van Nia Nal aka Dreamer. Zij zullen gezelschap krijgen van Jesse Rath die als Brainiac-5 is gepromoveerd tot regulier castlid.



Melissa Benoist zal terugkeren in haar rol als Kara Danvers aka Supergirl net als Chyler Leigh als Alex Danvers, Mehcad Brooks als Jimmy Olsen, Katie McGrath als Lena Luthor en David Harewood als J'onn J'onzz. Winn (Jeremy Jordan), die naar de toekomst gaat om de wereld te redden met zijn zeer geavanceerde technologie, heeft een terugkerende rol en Mon-El (Chris Wood) zal helemaal geen deel uitmaken van het nieuwe seizoen.

Supergirl zal op 14 oktober terugkeren bij The CW.
Vorige aflevering
Kara
Kara
06x20
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Supergirl