Supergirl

7.8 / 10
43 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Supergirl krijgt castleden erbij; onder anderen Brent Spiner

Het vierde seizoen van The CW-superheldenserie Supergirl heeft al wat castleden erbij gekregen, maar er komen er meer.

Star Trek: The Next Generation ster Brent Spiner zal een terugkerende rol krijgen. Spiner speelde in de sciencefictionserie de beminnelijke en gevoelige androïde Data. In Supergirl zal Spiner de rol gaan spelen van vicepresident Baker, de rechterhand van president Olivia Marsdin, gespeeld door Lynda Carter. Baker wordt omschreven als bekwaam en politiek ingesteld. Hoewel hij geen leider lijkt, zal hij op een geweldige manier de leiding nemen als zijn land hem het meest nodig heeft.

Embed from Getty Images
Brent Spiner

Al eerder meldde MijnSerie dat Rhona Mitra in Supergirl zou gaan spelen, maar ook April Parker Jones (The Last Ship) zal te zien zijn als Colonel Haley. David Ajala (Falling Water) zal Manchester Black gaan spelen en Nicole Amber Maines (Royal Pains) zal in de huid kruipen van Nia Nal aka Dreamer. Zij zullen gezelschap krijgen van Jesse Rath die als Brainiac-5 is gepromoveerd tot regulier castlid.Melissa Benoist zal terugkeren in haar rol als Kara Danvers aka Supergirl net als Chyler Leigh als Alex Danvers, Mehcad Brooks als Jimmy Olsen, Katie McGrath als Lena Luthor en David Harewood als J'onn J'onzz. Winn (Jeremy Jordan), die naar de toekomst gaat om de wereld te redden met zijn zeer geavanceerde technologie, heeft een terugkerende rol en Mon-El (Chris Wood) zal helemaal geen deel uitmaken van het nieuwe seizoen.

Supergirl zal op 14 oktober terugkeren bij The CW.
Vorige aflevering
Immortal Kombat
Immortal Kombat
05x19
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Vandaag, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Vandaag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Vandaag, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Vandaag, 09:00