Supergirl

7.8 / 10
43 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Rhona Mitra in vierde seizoen van Supergirl

Rhona Mitra (The Last Ship) zal in het vierde seizoen van Supergirl de rol gaan spelen van schurk Mercy Graves. Robert Baker gaat haar broer spelen.

Mitra gaat in het vierde seizoen van Supergirl een seizoen lang de rol spelen van Mercy Graves. Graves is in de comics de levenslange bodyguard van opperschurk Lex Luthor. Volgens de officiële omschrijving van de rol: 'Met Lex en Lillian in de gevangenis stapt Mercy uit de schaduw van Luthor en gaat haar eigen pad bewandelen. Met haar bijtende humor en haar dodelijke spierkracht wordt Mercy langzaam aan het sleutelfiguur in de National City’s groeiende mensen-eerst-beweging.'

Embed from Getty Images
Rhona Mitra

Ook Robert Baker (Grey's Anatomy) gaat een terugkerende rol spelen in de superheldenserie van The CW. Hij zal de broer van Mercy Otis gaan spelen. Hij zal gaan dienen als de rechterhand van Mercy. Wat hij mist in hersencapaciteit maakt hij goed met zijn savant-achtige mogelijkheid om vreemdelingen te vermoorden.

Embed from Getty Images
Robert Baker

Het vierde seizoen van Supergirl zal op 14 oktober 2018 van start gaan bij The CW.
Vorige aflevering
Prom Again! (2)
Prom Again! (2)
06x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De driedelige boekenreeks Invisible Life van E. Lynn Harris uit 1991 wordt door HBO bewerkt tot serie.
Vandaag, 12:00
Voor het aankomende televisieseizoen van 2021-22 heeft FOX de serie Monarch besteld. De serie is een dramaserie over en met countrymuziek.
Vandaag, 11:00
Hoofdrolspeelster Stana Katic zegt dat er een einde komt aan Absentia, het derde seizoen zal de laatste zijn van de Amerikaanse misdaadserie bij Amazon.
Vandaag, 10:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Enslaved. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
In 2019 bestelde Apple TV+ de dramedyserie Mr. Corman, nu heeft Apple TV+ heeft de premièredatum van Mr. Corman bekend gemaakt.
Gisteren, 13:00
HBO Max heeft Love and Death van David E. Kelley (Big Little Lies) besteld. Elizabeth Olsen (Marvel's WandaVision) zal te zien zijn in een van de hoofdrollen.
Gisteren, 12:00