Supergirl

7.8 / 10
43 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Rhona Mitra in vierde seizoen van Supergirl

Rhona Mitra (The Last Ship) zal in het vierde seizoen van Supergirl de rol gaan spelen van schurk Mercy Graves. Robert Baker gaat haar broer spelen.

Mitra gaat in het vierde seizoen van Supergirl een seizoen lang de rol spelen van Mercy Graves. Graves is in de comics de levenslange bodyguard van opperschurk Lex Luthor. Volgens de officiële omschrijving van de rol: 'Met Lex en Lillian in de gevangenis stapt Mercy uit de schaduw van Luthor en gaat haar eigen pad bewandelen. Met haar bijtende humor en haar dodelijke spierkracht wordt Mercy langzaam aan het sleutelfiguur in de National City’s groeiende mensen-eerst-beweging.'

Embed from Getty Images
Rhona Mitra

Ook Robert Baker (Grey's Anatomy) gaat een terugkerende rol spelen in de superheldenserie van The CW. Hij zal de broer van Mercy Otis gaan spelen. Hij zal gaan dienen als de rechterhand van Mercy. Wat hij mist in hersencapaciteit maakt hij goed met zijn savant-achtige mogelijkheid om vreemdelingen te vermoorden.

Embed from Getty Images
Robert Baker

Het vierde seizoen van Supergirl zal op 14 oktober 2018 van start gaan bij The CW.
Vorige aflevering
Immortal Kombat
Immortal Kombat
05x19
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Vandaag, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Vandaag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Vandaag, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Vandaag, 09:00