Supergirl

7.8 / 10
43 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
3
Bekijk stemmen

Supergirl eindigt met het aankomende zesde seizoen

The CW heeft bekend gemaakt dat het aankomende zesde seizoen van de Amerikaanse superheldenserie het laatste seizoen zal zijn.

Het zesde seizoen van Supergirl wordt in 2021 verwacht. Melissa Benoist (Arrow) speelt de hoofdrol in de serie, die in 2015 in première ging bij CBS. Vanaf het tweede seizoen nam The CW Supergirl over. Het netwerk heeft nu besloten om de serie te beëindigen met het aankomende zesde seizoen. Naar verluidt zullen de opnames van het laatste seizoen volgende week van start gaan.

De producers, de studio, het netwerk en Benoist zijn door de vertraging die de productie opliep en door minder positieve berichten over de serie tot een besluit gekomen dat het beter is om Supergirl te beëindigen. Het laatste seizoen zal uit twintig afleveringen bestaan.


Melissa Benoist als Supergirl

Supergirl is gebaseerd op DC personages, die werden bedacht door Jerry Siegel en Joe Shuster. De serie draait om Kara Zor-El, die op de planeet Krypton werd geboren en samen met haar beroemde neef ontsnapte van de verwoesting van haar planeet. Nu op 24-jarige leeftijd aanvaard ze haar superkrachten die altijd al voor haar bedoeld waren.
Vorige aflevering
Kara
Kara
06x20
Leuk?
5
3
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Megafluffy86
23 sep 2020 13:46 -
Dat Melissa in verwachting is zal ook meespelen. Jammer wel. Ik vond het leuk.
Reageer
avatar_Xcobra
05 okt 2020 00:10 -
Toch een leuke serie om te zien, zeker als je ook Arrow en the Flash hebt gezien.
Reageer
Supergirl