Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
7
Dennis Korpel geeft "Suits - Seizoen 3 (DVD)" een 7.
Geschreven door Dennis Korpel op 5 november 2014.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Suits - Seizoen 3 (DVD)

Terwijl men in Amerika zich midden in de mid-season break van seizoen 4 bevindt, kunnen we in Nederland inmiddels genieten van het derde seizoen van Suits op DVD. Ondanks dat ik dit seizoen al een keer gezien had, was het wederom gewoon weer genieten en wisselden de glimmende schijfjes elkaar snel af in mijn DVD speler.

Suits is en blijft Suits, ook in het derde seizoen. Wel merk je dat de scherpe randjes er een beetje vanaf beginnen te raken. Waar de focus in de eerste twee seizoenen vooral bij Mike en Harvey lag, wil men zich in dit derde seizoen meer focussen op de rest van de werknemers. En dat deze omschakeling lastig is, merk je aan alles. De karakters hebben iets minder diepgang en de serie neigt soms zelfs een beetje naar een soap. Iedereen heeft ruzie met elkaar om het de aflevering erna weer goed te maken zodat ze samen kunnen strijden tegen een ander.

Ondanks dat de toon van de laatste zin hierboven wellicht niet helemaal positief is, is het geen hele vervelende nieuwe insteek. Wat ik wel jammer vond, is dat dit seizoen minder gebruik maakt van de genialiteit van Mike. Zijn specialiteit, het fotografische geheugen, wordt amper meer aangesproken. De zaken worden toch wel gewonnen, dus echt tot het uiterste inspannen zat er in deze afleveringen niet in voor onze voormalige drugskoerier.

Ik zal in deze recensie niet teveel ingaan op het verhaal van dit seizoen zelf, aangezien Virgil dat al gedaan heeft in deze recensie. Waar ik nog wel wat verder op in wil gaan is de DVD zelf. Niet dat deze heel bijzonder is of heel erg veel anders is dan andere DVD boxen, maar het is toch altijd wel leuk om te weten welke extra’s er worden geboden aan de trouwe fans.

Naast een heleboel Deleted Scenes bevat de DVD box ook een Gag reel met bloopers. Daarnaast krijgen de gelukkige eigenaren van deze box ook een alternatief einde voorgeschoteld, worden er de nodige kijkjes achter de schermen geboden en bevatten enkele afleveringen audio commentaren van onder andere de bedenker. In deze commentaren wordt er op een leuke manier op dingen gewezen die niet helemaal zijn gegaan zoals zou hebben gemoeten, wat je de serie nog meer laat waarderen.

Al met al is deze DVD box dus een prima oplossing voor de mensen die in afwachting zijn van het vervolg van het vierde seizoen. Het helpt je zeker een paar koude herfstavonden door! Maar eigenlijk zou ik niemand moeten hoeven te overtuigen, want wie kijkt er nou niet graag naar Donna, Rachel, Mike en Harvey?
Volg Suits
Vorige aflevering
One Last Con
One Last Con
09x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
08 nov 2014 12:16 -
Serie wordt elk seizoen beter.
Reageer
Suits