Suits

8.4 / 10
44 min
Drama, Juridisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix komt met tweede deel zevende seizoen Suits

Suits is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender USA Network. De serie ging in première in 2011 en in september 2019 heeft USA Network het negende en laatste seizoen afgesloten.

Netflix vertoont de serie Suits ook, maar die heeft tot dusver pas een deel van het zevende seizoen in het aanbod.

Suits gaat over een Amerikaans advocatenkantoor in Manhattan, geleid door de legendarische advocaat Harvey Spectre, zijn intelligente partner Louis Litt en Donna Paulsen. Na de onrust over het leiderschap en het verlies van belangrijke partners blijft het trio topzaken aanpakken met de steun van Alex Williams en de onmiskenbaar getalenteerde Katrina Bennett.De hoofdrollen worden gespeeld door Gabriel Macht als Harvey Specter, Rick Hoffman als Louis Litt, Sarah Rafferty als Donna Paulsen, Amanda Schull als Katrina Bennett en Dule Hill als Alex Williams.

Netflix heeft onthuld dat de resterende zes afleveringen van het zevende seizoen van Suits op 28 maart aan het aanbod worden toegevoegd. De eerste tien afleveringen zijn daar al te zien. Het zevende seizoen is het laatste seizoen waarin Patrick J. Adams (Mike Ross) en Meghan Markle (Rachel Zane) meespelen. Meghan Markle stopte met acteren toen ze trouwde met de Britse Prins Harry. Ook zonder die twee castleden werd de serie nog verlengd met een achtste en een negende seizoen, waarbij Katherine Heigl aan de groep acteurs werd toegevoegd als advocate Samantha Wheeler.
Vorige aflevering
One Last Con
One Last Con
09x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
Gisteren, 16:00
1
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
Gisteren, 15:00
1
In juni mochten we weer naar pretparken, restaurants, bioscopen en escape rooms. Maar helemaal 'vrij' zijn we nog steeds niet. De 1,5 meter samenleving is en blijft een feit. En dat raakt ons allemaal.
Gisteren, 14:00
4
Netflix heeft de Belgische sciencefictionserie Into the Night vernieuwd met een tweede seizoen.
Gisteren, 13:00
2
Netflix heeft Ozark vernieuwd met een vierde seizoen, wat ook het laatste seizoen van de Amerikaanse misdaadserie wordt.
Gisteren, 12:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56