Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix komt met tweede deel zevende seizoen Suits

Suits is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender USA Network. De serie ging in première in 2011 en in september 2019 heeft USA Network het negende en laatste seizoen afgesloten.

Netflix vertoont de serie Suits ook, maar die heeft tot dusver pas een deel van het zevende seizoen in het aanbod.

Suits gaat over een Amerikaans advocatenkantoor in Manhattan, geleid door de legendarische advocaat Harvey Spectre, zijn intelligente partner Louis Litt en Donna Paulsen. Na de onrust over het leiderschap en het verlies van belangrijke partners blijft het trio topzaken aanpakken met de steun van Alex Williams en de onmiskenbaar getalenteerde Katrina Bennett.

Video on youtube


De hoofdrollen worden gespeeld door Gabriel Macht als Harvey Specter, Rick Hoffman als Louis Litt, Sarah Rafferty als Donna Paulsen, Amanda Schull als Katrina Bennett en Dule Hill als Alex Williams.

Netflix heeft onthuld dat de resterende zes afleveringen van het zevende seizoen van Suits op 28 maart aan het aanbod worden toegevoegd. De eerste tien afleveringen zijn daar al te zien. Het zevende seizoen is het laatste seizoen waarin Patrick J. Adams (Mike Ross) en Meghan Markle (Rachel Zane) meespelen. Meghan Markle stopte met acteren toen ze trouwde met de Britse Prins Harry. Ook zonder die twee castleden werd de serie nog verlengd met een achtste en een negende seizoen, waarbij Katherine Heigl aan de groep acteurs werd toegevoegd als advocate Samantha Wheeler.
Vorige aflevering
One Last Con
One Last Con
09x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Suits