Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Patrick J. Adams terug in laatste seizoen Suits

Suits is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender USA Network die hier te zien is bij Netflix. De serie ging in première in 2011 en op 17 juli start bij USA Network het negende seizoen.

Dat is dan tevens het laatste seizoen. Patrick J. Adams pakt nog een keer zijn rol als Mike Ross op in het negende seizoen van de populaire advocatenserie. Dat heeft de acteur bevestigd tegenover Deadline.

“Ik ben dolgelukkig dat ik deel uitmaak van het laatste hoofdstuk van Suits. Ik heb mijn tv-familie gemist en kijk ernaar uit te ontdekken met wat voor problemen mijn personage de zaak dit keer opzadelt", aldus Adams. Hij maakt halverwege het seizoen zijn opwachting als hij bij een rechtszaak plots tegenover zijn voormalige mentor Harvey Specter (gespeeld door Gabriel Macht) en Samantha Wheeler (Katherine Heigl) staat.


Patrick J. Adams

Bronnen zeggen tegen Deadline dat Adams ook een rol speelt in de laatste aflevering, maar dat willen de makers van de serie nog niet bevestigen. Het laatste seizoen van Suits bestaat uit tien afleveringen. Nederlandse kijkers moeten nog even geduld hebben. De serie wordt hier weliswaar door Netflix vertoond, maar die begint op 7 juli pas met het zevende seizoen, waarin Meghan Markle nog te zien is.

Video on youtube
Vorige aflevering
One Last Con
One Last Con
09x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Suits