Leuk?
3
2
Bekijk stemmen

Zevende seizoen van Suits de laatste voor Meghan Markle

Het nieuws hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het officieel: Meghan Markle gaat verhuizen naar Londen en dus stoppen met Suits.

De verhuizing heeft alles te maken met Markle's verloving met de Britse Prins Harry. Haar acteercarrière stopt dan op het moment dat ze officieel gaat wonen in de Britse hoofdstad. USA Network heeft gewacht met de officiële aankondiging, maar eindelijk is hij er dan: “Meghan is al zeven jaar onderdeel van onze familie en het is een waar genot geweest om met haar samen te werken. We willen haar bedanken voor haar passie en toewijding voor Suits en wensen haar al het beste.”

Dat Markle volgend jaar gaat trouwen is een feit, maar USA Network wil nog niets zeggen over een mogelijke trouwerij in Suits tussen Rachel (Markle) en Mike Ross (Patrick J. Adams): “We kunnen niet vertellen wat de tweede helft van het zevende seizoen in petto heeft voor Mike en Rachel, maar we weten zeker dat er minstens één huwelijk zal zijn met de beeldschone Meghan Markle in de hoofdrol in 2018.”

USA Network heeft nog niet aangekondigd dat ook Adams de serie verlaat, al wordt daar wel druk over gespeculeerd. Ook een achtste seizoen moet nog officieel aangekondigd worden. Markle werd via Twitter gefeliciteerd door haar collega’s van Suits, waaronder haar televisievader en haar televisieverloofde Adams.



Kan Suits verder zonder Mike en Rachel?


Vorige aflevering
One Last Con
One Last Con
09x10
Leuk?
3
2
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Linda60
30 nov 2017 22:28 -
Heel jammer maar meteen toen ik las dat ze een relatie had met Harry wist ik dat het einde rachel was. En ook zo balen als Patrick eruit zou gaan. Misschien dat daarom ingespeeld is op een spin off. Dan maar hopen dat harvey en louis en donna wel in suits blijven of overgaan naar de spin off
Reageer
avatar_JanWillemK
01 dec 2017 07:01 - 01 dec 2017 09:15
"She said she was just going out to get some milk".. Hahaha.

Ondanks dat het een gemis zal zijn wanneer ze weg is, is zij in mijn ogen wel de minst belangrijke karakter van de show.
Als Mike ook daadwerkelijk vertrekt dat zal dat wel een enorme impact hebben op de serie.
Reageer
Suits