Suits

8.4 / 10
44 min
Drama, Juridisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Casting nieuws over Suits en de Suits spin-off

De advocatenserie Suits zit inmiddels in het zevende seizoen. Er is een spin-off aangekondigd rond het karakter Jessica Pearson, maar er is meer Suits en spin-off nieuws.

We beginnen met Suits; De juridische dramaserie van USA Network Suits maakt zich op voor het tweede deel van het zevende seizoen, maar er gaan geruchten dat Patrick J. Adams (Mike Ross) en Meghan Markle (Rachel Zane) niet terugkeren in een mogelijk achtste seizoen.

Een bron vertelde aan US Weekly: “Hij zou de serie altijd al gaan verlaten. Hij heeft dit al een tijd geleden bedacht. Patrick wil andere dingen gaan doen en hij heeft zich gerealiseerd dat zijn tijd bij Suits aan zijn eind is gekomen. Ze hebben gewacht tot Gabriel Macht zou tekenen. Hij komt terug, dus er komt een seizoen acht en zoals het er nu uitziet ook een negende seizoen.” USA Network moet al het nieuws nog bevestigen.

Er is nog geen achtste seizoen besteld door USA Network en de contracten van alle acteurs lopen af na het zevende seizoen. Dus beide acteurs zouden ongestraft kunnen stoppen met de serie. Gabriel Macht (Harvey), Rick Hoffman (Louis) en Sarah Rafferty (Donna) zouden wel willen bijtekenen. Maar Gina Torres gaat zeker de serie verlaten aan het eind van het zevende seizoen, zij vertrekt naar haar eigen spin-off.Er is ook nieuws over de Suits spin-off; Er worden twee castleden toegevoegd aan de lijst. Rebecca Rittenhouse (The Mindy Project) en Morgan Spector (The Mist) zullen belangrijke rollen spelen, naast Gina Torres als Jessica Pearson (foto). Beide acteurs zullen te zien in de laatste aflevering van het zevende seizoen van Suits. Deze aflevering zal tevens een backdoor pilot worden voor de nieuwe spin-off, dat zal gaan over de politieke wereld in Chicago.

Spector zal de rol spelen van burgemeester Bobby Golec, een charismatische man die binnen zes maanden herkozen probeert te worden als burgemeester. Rittenhouse zal op haar beurt de rol spelen van Keri Allen, een ambitieuze advocaat en rechterhand van Golec. Uitvoerend producenten zijn Aaron Korsh, Daniel Arkin, Doug Liman, David Bartis en Gene Klein.

Kan Suits verder zonder Mike en Rachel? Ga jij naar de spin-off kijken?


Embed from Getty ImagesRebecca Rittenhouse
Embed from Getty ImagesMorgan Spector
Vorige aflevering
One Last Con
One Last Con
09x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_Christophe
15 nov 2017 12:15 -
Zonder Rachel en Mike is Suits niet langer Suits, maar ook een Spin-off vind ik. Met Harvey en Donna blijven er twee sterkhouders in de serie, maar toch... desondanks zal ik het achtste seizoen wel een kans geven, geloof ik.
Reageer
avatar_eentje
15 nov 2017 18:14 -
Meghan gaat trouwen met prins harry en daardoor stoppen met acteren. Zat er helaas aana te komrn. Dan moet ik ook eerlijk zedat ik het niveau van de serie ook minder begin te vinden
Reageer
avatar_antimidant
17 nov 2017 13:25 -
Het kan er alleen beter door worden. De serie was behoorlijk ingekakt.
Een spin-off ga ik zeker volgen
Reageer
avatar_jalumi
14 dec 2017 23:55 -
Mike is een beetje een zeur geworden, ik blijf wel kijken naar Harvey en Louis
Reageer

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00