Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Suits krijgt een zesde en mogelijk zevende seizoen

USA Network heeft de populaire advocatenserie Suits vernieuwd met een zesde seizoen. Deze vernieuwing komt slechts één week nadat het vijfde seizoen van Suits is begonnen.

Suits heeft de lat in vele opzichten heel hoog gelegd en blijft een sterke uitvoerder en een zeer belangrijke selectiekader voor USA (Network),” zei Chris McCumber, voorzitter van USA Network. “Van de ongelofelijke optredens op het scherm en het briljante schrijfwerk die een ambitieuze levensstijl portretteert, kijken wij uit om dat weer elke week te mogen uitzenden.”

Suits heeft vijf seizoenen lang een slimme en sexy achtbaan geleverd,” vult Jeff Wachtel, Chief Content Officer, NBCUniversal Cable Entertainment en president, universele Cable Productions aan. "Aaron Korsh heeft grote verrassingen voor de kijkers aan het eind van het vijfde seizoen die toekomstige seizoenen op een spannende nieuwe koers moeten zetten."

Hiermee lijkt Wachtel te hinten op nog meer seizoenen dan alleen het aangekondigde zesde seizoen. En zo raar is dat niet want Suits doet het goed bij de kijkers en de serie krijgt ook goede kritieken. En ook wereldwijd doet Suits het goed. Zuid Korea heeft niet lang geleden de serie aangekocht. Genoeg redenen dus om Suits te vernieuwen voor meer dan één seizoen.

Wat denk jij, is het tercht dat Suits vernieuwd is en hoop je dat er zelfs een zevende seizoen gaat komen?
Vorige aflevering
One Last Con
One Last Con
09x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (14)

avatar_anonymous
02 jul 2015 14:53 -
Het vijfde seizoen had wel het laatste mogen zijn. Niet dat ik niet verder ga kijken, maar de koek is wel op.
Reageer
avatar_sarlottje
02 jul 2015 15:09 -
Ik vind het feit dat Mike een goed geheugen heeft, steeds een kleinere rol spelen in de serie. Daarom vind ik Suits ook steeds minder leuk om naar te kijken
Reageer
avatar_anonymous
02 jul 2015 16:39
Dat minder leuk om naar te kijken herken ik, maar de meeste zaken worden nog steeds opgelost door slimmigheidjes van Mike dus wat dat betreft wordt dat goed geheugen nog steeds gebruikt. Wat het bericht zegt, de serie doet het idd nog steeds goed bij kijkers dus de vernieuwing is natuurlijk terecht. De goede kritieken, dat valt echter wel mee. Weinig series van USA krijgen 'echt' goede kritieken of veel aandacht in de media. Suits (en de meeste series van USA) worden toch gezien als 'leuk tijdsverdrijf en niet te diepgaand', zo ook Suits. Daar ben ik het eigenlijk ook wel mee eens. Het is leuk, maar (vooral de laatste seizoenen) niet meer dan dat.
Reageer
avatar_remcoudb
02 jul 2015 16:27 -
Ik juich het alleen maar toe dat deze serie langer door loopt. Al moet ik er wel bijzeggen dat ik seizoen 4 nog niet gezien heb.
Reageer
avatar_xannedv
02 jul 2015 17:42 -
Seizoen 1 blijft toch wel echt het leukst!
Reageer
avatar_KoNijn
02 jul 2015 18:03 -
Ik ben benieuwd of ze de serie nog boeiend kunnen houden...Ik vrees dat een eventueel 7de seizoen een lijdensweg wordt voor de serie.... Dat zou zonde zijn, toch een zeer vermakelijke serie.
Reageer
avatar_Fija
03 jul 2015 04:23 -
Tof! Ik ben een grote fan van Suits. Zeker goede acteurs en pakkende verhaallijnen. Ben benieuwd hoelang ze dit gaan volhouden. Deze serie heeft voor mij een stijgende lijn en ik heb er vertrouwen in dat het zesde en zevende seizoen zeker interessant word.
Reageer
avatar_antimidant
03 jul 2015 09:52 -
ik ben positief gestemd
Reageer
avatar_Sly17
03 jul 2015 20:15 -
Heb persoonlijk al een seizoen lang het idee dat de koek wel op is. Ben benieuwd of de makers kunnen blijven vernieuwen...
Reageer
avatar_anonymous
06 jul 2015 02:55 -
Een hele goeie nieuws! Ik hoop dat serie een zieke aflevering gaat maken waarin Mike en Harvey mee te krijgen maken met grootste concurrent en dat zij uiteindelijk winnen van hun op nipte, dat zou Suits geweldig maken en ben ik enige die verliefd word op Meghan Markle ^^?
Reageer
avatar_anonymous
06 jul 2015 06:39 -
Top serie kan er geen genoeg van krijgen. Een van de beste series van dit moment
Reageer
avatar_anonymous
08 jul 2015 15:23 -
Ik vind Suits echt fantastisch... kan niet wachten tot ik de volgende aflevering kan bekijken. Wat mij betreft kunnen er niet genoeg seizoenen volgen :-)
Reageer
avatar_Sproet2jes
04 sep 2015 13:17 -
Ik ben zeer blij.. mag van mij voorlopig voortduren..Ben benieuwd naar de nieuwe wending..
Reageer
avatar_anonymous
22 maa 2016 09:24 -
ja goed dat ze nog door kunnen maar het jammere is dat gina torres er uit gaat na seizoen 6 waardoor de chemie in PearsonSpecterLitt weer veranderd en de naam vna het kantoor ook weer veranderd dient te worden.
Reageer
Suits