Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix sleept uitzendrechten NBCUniversal binnen

Netflix Inc., de grootste internet televisie-aanbieder ter wereld, maakt vandaag bekend dat er vanaf nu een breed aanbod van populaire NBCUniversal tv-series waaronder Suits, Heroes en Downton Abbey beschikbaar is voor zijn leden.

Nederlandse Netflix abonnees kunnen nu genieten van de eerste twee seizoenen van Suits, de juridische dramaserie over een slimme student, die plotseling partner wordt bij één van New Yorks zakelijke topadvocaten; de eerste drie seizoenen van Downton Abbey, de met een award bekroonde Britse historische dramaserie die zich afspeelt op het Engelse platteland over het leven van de Crawley familie en hun bedienden; en naar alle seizoenen van Heroes, de sci-fi drama serie over gewone mensen met ongewone krachten.

Later dit jaar kunnen abonnees in de Nederlandse regio andere bekende NBCUniversal tv-series en films bekijken:
* Grimm
* Battlestar Galactica
* Knocked Up
* The Big Lebowski
* Lock, Stock and Two Smoking Barrels
* The 40-Year Old Virgin
* Back to the Future I en II
* The Chronicles of Riddick
* Happy Gilmore

In 2014 wordt ook het gerenommeerde eerste seizoen van Bates Motel, de eigentijdse prequel van de genre bepalende film Psycho, verwacht.

"Het is fantastisch dat we onze Nederlandse abonnees zo’n geweldige mix van NBCUniversal titels kunnen aanbieden." aldus Ted Sarandos, Chief Content Officer bij Netflix. "We zijn continu bezig ons aanbod aan te vullen met de beste titels en we weten zeker dat onze Nederlandse abonnees ook deze laatste toevoegingen zullen weten te waarderen.
Vorige aflevering
One Last Con
One Last Con
09x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (8)

avatar_4thaarts
02 dec 2013 10:46 -
Wel grappig dat ik nu Suits wel zie bij NL aanbod maar niet bij het US aanbod
Reageer
avatar_anonymous
02 dec 2013 11:30 -
Is ook alleen hier in Nederland dat ze de rechten van NBCUniversal hebben.. Ze moeten voor elk land de rechten zien te krijgen
Reageer
avatar_anonymous
02 dec 2013 18:28 -
Het wordt steeds interessanter om netflix te nemen... nog even een paar maandjes wachten :P
Reageer
avatar_anonymous
02 dec 2013 21:16 -
Toch netjes wat ze in relatief korte tijd weten te bereiken in Nederland. Met de toevoeging van Breaking Bad dacht ik dat we het wel even gehad hadden, maar er blijfven maar kwaliteits series bijkomen. Suits stond al op mijn lijstje, nu blijkt dat ook Battlestar Galactica eraan zit te komen, wil ik ook graag zien. Zeer tevreden en dat voor acht euro, blijkt maar weer dat goed niet altijd duur hoeft te zijn.
Reageer
avatar_4thaarts
03 dec 2013 11:00 -
Waar heb je gezien wat eraan zit te komen?
Reageer
avatar_4thaarts
03 dec 2013 11:01 -
Bedoelde dus of er ergens lijst met mogelijke toekomstige aankopen staat, niet lijst hier in de post ;)
Reageer
avatar_anonymous
03 dec 2013 20:57 -
Ik had het uit het nieuwsbericht hier inderdaad. Volgens mij is er niet echt een lijst, Netflix laat hier weinig over los, maar opeens is er weer wat nieuws beschikbaar. Heeft ook wel weer wat ;)
Reageer
avatar_anonymous
03 dec 2013 21:56 -
Je hebt wel voor elk land een lijst met het complete aanbod. Ook wordt er steeds bijgehouden wat er per dag qua series en films is toegevoegd
Reageer
Suits