Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor derde seizoen van Succession

HBO heeft een startdatum aangekondigd voor de Emmy Award winnaar Succession.

HBO heeft op zondag 17 oktober de start van het derde seizoen van de met een Emmy bekroonde dramaserie Succession ingepland . Het derde seizoen met negen afleveringen begint om 21.00 uur ET/PT op HBO en zal beschikbaar zijn om te streamen op HBO Max. Of en wanneer het derde seizoen in Nederland bij Ziggo te zien zal zijn is nog niet bekend gemaakt.

Het derde seizoen, gecreëerd en uitvoerend geproduceerd door Jesse Armstrong, begint met Logan Roy in een gevaarlijke positie nadat hij aan het einde van seizoen twee door zijn opstandige zoon Kendall in een hinderlaag is gelokt en probeert familiale, politieke en financiële allianties te sluiten. De spanningen lopen op als een bittere zakelijke strijd dreigt te ontaarden in een familiale burgeroorlog.

Video on youtube


In seizoen drie zullen de castleden Brian Cox, Jeremy Strong, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck, Nicholas Braun, Matthew Macfadyen, Peter Friedman, J. Smith-Cameron, Dagmara Dominczyk, Justine Lupe, David Rasche, Fisher Stevens, Hiam Abbass, Arian Moayed, Harriet Walter, James Cromwell, Natalie Gold, Juliana Canfield, Annabelle Dexter-Jones, Zoë Winters en Jeannie Berlin terugkeren, aanvullende cast bestaat uit Alexander Skarsgård, Sanaa Lathan, Linda Emond, Jihae, Adrien Brody, Hope Davis en Dasha Nekrasova. Armstrong, die ook dienst doet als showrunner, produceert samen met Adam McKay, Frank Rich, Kevin Messick, Jane Tranter, Mark Mylod, Tony Roche, Scott Ferguson, Jon Brown, Lucy Prebble, Will Tracy en Will Ferrell.

Het tweede seizoen van Succession won zeven Emmy's, waaronder Outstanding Drama Series.

11394 Succession
Vorige aflevering
With Open Eyes
With Open Eyes
04x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Succession