Stumptown

7.5 / 10
40 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
7
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Stumptown gecanceld door ABC

ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.

Hoewel afgelopen mei Stumptown werd vernieuwd met een tweede seizoen, heeft ABC nu besloten om de serie te cancellen en niet verder te werken aan het nieuwe seizoen. Naar verluidt zal de serie wel worden aangeboden aan andere geïnteresseerde netwerken of streamingdiensten.

Stumptown maakte deel uit van het herfstschema van 2020 van ABC, de serie zou op een woensdag terug keren bij het netwerk. Naar verluidt is de serie gecanceld, vanwege een fout in de planning. Daarnaast speelde mogelijk het coronavirus ook een grote rol in de vertraging. De productie van het nieuwe seizoen was nog niet begonnen en zou niet op tijd afgerond kunnen worden voor een première in de herfst.


Stumptown

Stumptown ging in 2019 in première bij ABC en in juni zond FOX het eerste seizoen uit in Nederland. De serie draait om Dex Parios (Cobie Smulders, Friends from College), een sterke, assertieve en scherpzinnige legerveteraan die werkt als een privédetective in Portland, Oregon. Met een gecompliceerde persoonlijke geschiedenis en alleen zichzelf om op te vertrouwen, lost ze de rommel van anderen op terwijl ze wegloopt van haar eigen problemen.
Vorige aflevering
All Hands on Dex
All Hands on Dex
01x18
Leuk?
1
7
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_JanWillemK
18 sep 2020 20:29 - 18 sep 2020 20:30
Awww, Robin Scherbatsky..

Ik heb de serie wel opgenomen dus ga het zeker nog een keer kijken. Nou maar hopen dat de serie een ander thuis kan vinden.
Reageer
avatar_antimidant
23 sep 2020 00:53 -
Yep. Jammer..
Reageer
avatar_serie013
26 sep 2020 15:31 -
Het 1e seizoen was zeker de moeite waard, dus ik hoop dat het vervolg later alsnog uitkomt.
Reageer

Laatste nieuws

Amazon heeft een sciencefiction drama genaamd Lightyears besteld. De serie is afkomstig van Holden Miller en Daniel C. Connolly.
Vandaag, 13:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:00
Er is een serie over de blockbuster Flashdance uit 1983 in productie bij CBS All Acces, dat binnenkort zal veranderen naar Paramount Plus.
Vandaag, 11:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 09:43
Ook in de week van 19 tot en met 25 oktober hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 43
Vandaag, 09:00
Er komen nog zes nieuwe afleveringen van Black-ish bij. ABC heeft naast de eerder bestelde vijftien afleveringen nog zes nieuwe afleveringen besteld.
Gisteren, 12:00