Strike Back

8.2 / 10
52 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

One last shot; Strike Back start in februari

Seizoen acht is het allerlaatste seizoen van de Britse actieserie Strike Back. En deze zal in februari bij Ziggo te zien zijn.

Het achtste seizoen staat ook wel te boek als het zevende seizoen, maar dat mag de pret niet drukken. Welk seizoen het ook mag zijn, het allerlaatste seizoen zal op Valentijnsdag bij Sky 1 en Cinemax van start gaan. Het eerste seizoen was namelijk een productie van alleen Sky 1 en het tweede seizoen werd een co-productie tussen Sky 1 en Cinemax. Omdat Cinemax met het tweede seizoen instapte hebben ze dat voor het gemak het eerste seizoen genoemd.

Maar het achtste seizoen staat ook gepland bij Ziggo, daar gaat het laatste seizoen een paar dagen later, namelijk op 17 februari 2020 van start. De serie Strike Back is gebaseerd op de gelijknamige boeken van Chris Ryan en vertelt het verhaal van de leden van Section 20, een onderdeel van MI6. In het laatste seizoen zullen Ivana Milicevic (Banshee, foto) en Alec Secareanu (Baptiste) zich bij de cast voegen.

Vorige aflevering
Silent War: Episode 10
07x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Anne+ komt terug. In het eerste seizoen zagen we hoe de lesbische twintiger Anne terugblikt op haar turbulente leven tijdens haar studententijd en hoe diverse meisjes en relaties haar hebben gevormd tot de persoon die zij nu is.
Vandaag, 16:00
Hulu wint de strijd om de nieuwste thrillerdrama serie van de Oscarwinnende schrijver Graham Moore (The Imitation Game). Verschillende netwerken hadden interesse in The Holdout, gecreëerd en geschreven op basis van het nieuwste boek van Moore.
Vandaag, 15:00
Showtime heeft een pilot besteld van The Curse, een komedieserie van de regisseurs en co-schrijvers Benny en Josh Safdie (Uncut Gems) en bedenker Nathan Fielder (Nathan for You).
Vandaag, 14:00
The Walking Dead is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. De serie loopt al sinds oktober 2010.
Vandaag, 13:00
On My Block is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie ging in première in maart 2018. Het derde seizoen verschijnt in maart 2020.
Vandaag, 12:00
Eric Newman, bekend als showrunner van de Netflix-series Narcos en Narcos: Mexico, gaat de korte dramaserie Painkiller voor de streamingdienst maken, met als thema de opioïdencrisis in Amerika.
Vandaag, 11:06