Strike Back

8.1 / 10
52 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

One last shot; Strike Back start in februari

Seizoen acht is het allerlaatste seizoen van de Britse actieserie Strike Back. En deze zal in februari bij Ziggo te zien zijn.

Het achtste seizoen staat ook wel te boek als het zevende seizoen, maar dat mag de pret niet drukken. Welk seizoen het ook mag zijn, het allerlaatste seizoen zal op Valentijnsdag bij Sky 1 en Cinemax van start gaan. Het eerste seizoen was namelijk een productie van alleen Sky 1 en het tweede seizoen werd een co-productie tussen Sky 1 en Cinemax. Omdat Cinemax met het tweede seizoen instapte hebben ze dat voor het gemak het eerste seizoen genoemd.

Maar het achtste seizoen staat ook gepland bij Ziggo, daar gaat het laatste seizoen een paar dagen later, namelijk op 17 februari 2020 van start. De serie Strike Back is gebaseerd op de gelijknamige boeken van Chris Ryan en vertelt het verhaal van de leden van Section 20, een onderdeel van MI6. In het laatste seizoen zullen Ivana Milicevic (Banshee, foto) en Alec Secareanu (Baptiste) zich bij de cast voegen.

Vorige aflevering
Vendetta: Episode 10
08x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Gisteren, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Gisteren, 10:02
1
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
Gisteren, 09:00
Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
woensdag, 15:00