Strike Back

8.1 / 10
52 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

One last shot; Strike Back start in februari

Seizoen acht is het allerlaatste seizoen van de Britse actieserie Strike Back. En deze zal in februari bij Ziggo te zien zijn.

Het achtste seizoen staat ook wel te boek als het zevende seizoen, maar dat mag de pret niet drukken. Welk seizoen het ook mag zijn, het allerlaatste seizoen zal op Valentijnsdag bij Sky 1 en Cinemax van start gaan. Het eerste seizoen was namelijk een productie van alleen Sky 1 en het tweede seizoen werd een co-productie tussen Sky 1 en Cinemax. Omdat Cinemax met het tweede seizoen instapte hebben ze dat voor het gemak het eerste seizoen genoemd.

Maar het achtste seizoen staat ook gepland bij Ziggo, daar gaat het laatste seizoen een paar dagen later, namelijk op 17 februari 2020 van start. De serie Strike Back is gebaseerd op de gelijknamige boeken van Chris Ryan en vertelt het verhaal van de leden van Section 20, een onderdeel van MI6. In het laatste seizoen zullen Ivana Milicevic (Banshee, foto) en Alec Secareanu (Baptiste) zich bij de cast voegen.

Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
08x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Mandy Patinkin en Violett Beane zijn gecast voor de Career Opportunities In Murder & Mayhem pilot bij Hulu. Marc Webb is de regisseur.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Drop Dead Diva-fans opgelet. CBS ontwikkelt een reboot van de dramedy met een geslachtswissel in het spel.
Vandaag, 10:00
1
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Gisteren, 14:00
De leukste website van Nederland, MijnSerie.nl, is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
Gisteren, 12:00
Emily Deschanel is gecast voor Devil in Ohio-serie gebaseerd op suspensethriller van Daria Polatin.
Gisteren, 11:00