Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het vierde seizoen van Strike Back

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Strike Back. We geven drie dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Strike Back
Het vierde en laatste seizoen is een spetterende, wereldomspannende thrillerserie rond twee leden van Section 20, een ultrageheime spionageafdeling van het Britse leger. Michael Stonebridge, het archetype van de Britse soldaat, probeert zich nog steeds te verzoenen met de tragische gebeurtenissen in zijn leven. De Amerikaan Damien Scott is een voormalig Delta Force commando die oneervol ontslagen werd en bij S-20 een nieuw doel vond. In de nieuwe afleveringen worden Stonebridge en Scott, samen met hun andere S-20 collega's Philip Locke, Julia Richmond en Kim Martinez opgetrommeld om een verdwijning in Bangkok op te helderen. De elite eenheid ontdekt al snel dat het hier slechts om het tipje van de sluier gaat. De verdwijning is de eerste fase van een massale terreuraanval met potentieel wereldwijde gevolgen.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Warner Home Video
Acteurs: Philip Winchester, Sullivan Stapleton, Michelle Lukes, Richard Armitage, Rhashan Stone, Amanda Mealing, Eva Birthistle
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 41,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het vierde seizoen van Strike Back:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het vierde seizoen van Strike Back. Sullivan Stapleton speelt de rol van Sgt. Damian Scott in Strike Back. Wat is de naam van Damian's collega in deze bekende tv-serie?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
08x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Chima
31 maa 2016 19:06 -
Stricke?? Of toch maar gewoon Strike...:)
Reageer
Strike Back