Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Misdaadserie Strike komt terug bij BBC

Er komen vier nieuwe afleveringen van de misdaadserie Strike bij de BBC.

De serie is gebaseerd op het boek Lethal White (uit de Strike-serie) dat Harry Potter-schrijfster J.K. Rowling maakte onder het pseudoniem Robert Galbraith en dat vorige maand verscheen.

Tom Burke en Holliday Grainger keren terug als respectievelijk Cormoran Strike en Robin Ellacott. Het nieuwe seizoen gaat over Billy, een verontruste jonge man die het kantoor van Cormoran Strike bezoekt om zijn hulp te vragen bij het onderzoeken van een misdaad waarvan hij denkt dat hij dat als kind heeft gezien.

Hoewel Billy duidelijk geestelijk gestoord is en zich niet veel concrete details kan herinneren, is er iets oprechts aan hem en zijn verhaal. Strike en Robin gaan op een onderzoek dat hen door de achterafstraatjes van Londen leidt, naar een geheim vertrek binnen het Parlement en naar een mooi maar sinister herenhuis op het platteland.

In maart meldde de BBC nog dat er voorlopig geen vierde seizoen zou komen, maar dat komt er nu dus toch omdat het nieuwe boek Lethal White van J.K. Rowling inmiddels is uitgekomen.
Vorige aflevering
Episode 4
Episode 4
05x04
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Strike