Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Nieuwe afleveringen Strike eind augustus in première

Na twee jaar keert de serie Strike terug met nieuwe afleveringen, Strike: Lethal White is klaar om eind augustus in première te gaan.

De meest recente afleveringen van Strike werden uitgezonden in 2018. Na een pauze van twee jaar is het vierde deel klaar om van start te gaan. In 2018 kwam het nieuws dat de serie vier nieuwe afleveringen zou krijgen al naar buiten.

De vier nieuwe afleveringen zijn gebaseerd op het vierde boek, genaamd Lethal White, uit de Strike serie die Harry Potter-schrijfster J.K. Rowling schreef onder het pseudoniem Robert Galbraith. 30 augustus gaan de nieuwe afleveringen in première bij BBC One. De tweede nieuwe aflevering wordt 31 augustus al uitgezonden.

Video on youtube


De serie draait om Cormoran Strike en Robin Ellacott, respectievelijk gespeeld door Tom Burke (The Musketeers) en Holliday Grainger (The Capture). Nadat Cormoran Strike een been verloor bij een oorlogsmissie verlaat hij het leger en verdient zijn kost nu als privédetective. De zaken lopen echter niet zo goed, en ook privé gaat alles niet zoals het zou moeten gaan. Op een dag staat de interim-secretaresse, Robin Ellacott, voor zijn deur.
Vorige aflevering
Episode 4
Episode 4
05x04
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Strike