Street Justice

-
45 min
Detective
Volg deze serie
2seizoenen/44afleveringen/1991 - 1993 
NetwerkSyndication
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min19911993 (Beëindigd)
Genres:Detective
Netwerk:Syndication
Street Justice is een Amerikaanse detectiveserie van de zender Syndication. De serie ging in première op 29 september 1991.

De serie draait om US Army Special Forces Soldier-draaide-grootstedelijke politie-detective, Adam Beaudreaux (Weathers) (1948), en Grady Jameson (Genesse), een vechtsportexpert. Als kind redde Grady het leven van Adam toen hij tijdens de oorlog in Vietnam werd verwond. Grady's ouders, die Canadese missionarissen waren, werden gedood toen de Viet Cong hun dorp afbrandden. Na de ontmoeting vormden ze een band en waren ze samen tien maanden in Vietnam totdat Adam teruggestuurd werd naar de Verenigde Staten en uit dienst werd genomen. Adam beloofde Grady dat hij terug zou komen voor hem. In 1972 werd Adam een ​​politieagent en begon hij 20 jaar met zoeken naar de jongen die zijn leven had gered. Ze werden herenigd toen Grady de weg naar de V.S. bereikte en op de plek van Adam verscheen. Adam zet Grady aan het werk in de bar die hij bezit met zijn vriend, Malloy (Charlene Fernetz), de dochter van zijn overleden partner. Grady begint Adam snel te helpen met het gebruik van de kennis die hij op straat heeft opgepikt, samen met zijn vechtsporttraining.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 2
0 / 22

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Street Justice.

Vergelijkbare series