Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen Stranger Things eind 2020 bij Netflix

Het derde seizoen van de Netflix-serie Stranger Things is weer een groot succes gebleken. In oktober 2019 heeft Netflix bevestigd dat er een vierde seizoen komt.

Nadat een jongetje is verdwenen, wordt in Stranger Things in een kleine stad een mysterie onthuld dat te maken heeft met geheime experimenten, angstaanjagende bovennatuurlijke krachten, en een vreemd meisje.

In een interview met Entertainment Weekly vertelden de makers Ross en Matt Duffer een paar maanden geleden dat de serie zich niet meer afspeelt in het plaatsje Hawkins in Indiana. Inmiddels is ook bekend dat het vierde seizoen eind 2020 zal verschijnen. In januari zullen de opnames starten en deze zullen tot augustus duren. Daarna hebben de makers dus een aantal maanden om de eindmontage af te ronden.

De helft van de groep vertrok in de laatste aflevering van het derde seizoen uit de stad om een nieuw leven op te bouwen. Het heeft er alle schijn van dat we deze reis mee gaan maken. Daar is nu een extra hint bijgekomen. Middels onderstaande tweet lieten de schrijvers weten dat het allemaal in 2020 zal gaan gebeuren.

Vorige aflevering
Chapter Nine: The Piggyback
Chapter Nine: The Piggyback
04x09
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Stranger Things