Stranger Things

8.3 / 10
52 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Derde seizoen Stranger Things breekt records bij Netflix

Het derde seizoen van de Netflix-serie Stranger Things is in de eerste maand door meer dan 64 miljoen geabonneerde huishoudens bekeken. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt in haar kwartaalcijfers.

De serie Stranger Things is daarmee de best bekeken Netflix Original ooit. De dramaserie die zich in de jaren tachtig afspeelt, leverde meer dan 64 miljoen weergaven op in de vier weken na de première op 4 juli. Een 'weergave' wordt geregistreerd als een abonnee van Netflix minstens zeventig procent van een aflevering van een serie bekijkt.De succescijfers voor Stranger Things zijn geen verrassing: minder dan een week na de release van seizoen drie in juli, zei Netflix dat 40,7 miljoen ledenaccounts de serie hadden bekeken. Dat was toen al een record. Meer dan 18 miljoen geabonneerde huishoudens hadden het hele seizoen met acht afleveringen al binnen enkele dagen gezien. Netflix heeft overigens begin oktober laten weten dat Stranger Things een vierde seizoen krijgt.

Andere series waarvan Netflix cijfers naar buiten bracht zijn onder andere de serie Unbelievable die in de eerste vier weken door 32 miljoen ledenaccounts bekeken werd. En seizoen drie van La Casa de Papel (ook bekend als Money Heist) was de meest bekeken niet-Engelstalige serie met 44 miljoen kijkende huishoudens.
Vorige aflevering
Chapter Eight: The Battle of Starcourt
Chapter Eight: The Battle of Starcourt
03x08
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_E71
17 okt 2019 11:35 - 17 okt 2019 15:21
Persoonlijk vind ik Stranger Things een grote hype. Zo goed is het echt niet. En al die eighties schreeuwers die in de jaren 80 nog in hun poepluier liepen en het niet eens bewust hebben meegemaakt...
Reageer
avatar_renzoroy
17 okt 2019 17:39
Mee eens. Leuke serie, maar Netflix heeft betere series zoals bijvoorbeeld The OA. Helaas hebben ze die gecancelled, want dat was natuurlijk te hoog niveau.
Reageer

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Alle vier seizoenen van de Belgische dramaserie De Ridder zijn vanaf volgende maand te zien bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 10:00
Bedenker Alex Pina werkt vanuit zijn hangmat aan het script van een nieuw seizoen van het populaire La Casa de Papel. Netflix heeft nog niets bevestigd.
Vandaag, 09:00
Dick Wolf (Law & Order) werkt met onder andere Robert Schenkkan (The Pacific) samen aan American Babylon, over de opbouw van Las Vegas.
Gisteren, 15:00
Emily in Paris met Lily Collins verhuist naar Netflix. De Amerikaanse dramedyserie, oorspronkelijk van Paramount Network, verschijnt aankomende herfst.
Gisteren, 14:00
1
De eerste twee seizoenen zijn te zien op Amazon en het derde seizoen is aangekondigd.
Gisteren, 13:00
3