Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Makers van nieuw seizoen Stranger Things nog bezig met casting

Sinds vorig jaar seizoen twee van de Netflix-hit Stranger Things verscheen, wachten fans vol spanning op het derde seizoen. Nu blijkt dat de makers van de serie nog steeds bezig zijn met het casten van sommige rollen, meldt The Hollywood Reporter.

Deze zomer maakte de streamingdienst al bekend dat seizoen drie pas verschijnt in de zomer van 2019. Netflix bracht in juli bij wijze van promo een spotje uit voor een nieuw winkelcentrum in het fictieve stadje Hawkins, waar de serie zich afspeelt, die ‘in de zomer van 2019’ zou openen.

Video on youtube


Volgens de casting director is een bepaalde verhaallijn in het derde seizoen zo lastig, dat ze steeds op zoek moeten naar nieuwe acteurs. Wat dat precies inhoudt, is niet zeker. "Er is nog steeds veel geheimhouding, en we kunnen niet zeggen naar wat voor rollen we op zoek zijn, dus het is een vreemde uitdaging", aldus casting director Carmen Cuba.

Het derde seizoen van Stranger Things begint vrolijk en licht, maar neemt al snel een duistere wending. "Seizoen drie speelt zich af in de zomer, dus dat is al een groot verschil met de eerdere seizoenen", zei producent Shawn Levy eerder.

Embed from Getty Images
Shawn Levy

"Verder speelde de school een grote rol bij de eerste seizoenen, terwijl het daar nu juist niet om draait. Het gaat om zwembaden, kampvuren, optochten, onafhankelijkheidsdag en vuurwerk. Er gebeuren allemaal leuke dingen voor de duisternis intreedt."

Volgens Levy wordt Hawkins, het fictieve plaatsje waar Stranger Things zich afspeelt, opnieuw bezocht door kwaadaardige wezens, "aangezien het schaduwmonster nog steeds rondwaart in de Upside Down-wereld. Hij is vastbesloten een manier te vinden om zijn doelen te bereiken."
Vorige aflevering
Chapter Nine: The Piggyback
Chapter Nine: The Piggyback
04x09
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Stranger Things