Stranger Things

8.3 / 10
52 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Stranger Things pas in zomer 2019

Het nieuwe seizoen van de hitserie Stranger Things komt inderdaad pas in de zomer van 2019 op Netflix. Dat heeft de streamingdienst zondag bevestigd.

Fans van de serie vreesden al dat het nog een jaar zou duren voordat het derde seizoen van de serie te zien is. Op 17 juli meldde MijnSerie al dat het derde seizoen waarschijnlijk pas in de zomer van 2019 zou verschijnen.

Netflix bracht eerder deze maand bij wijze van promo een spotje uit voor een nieuw winkelcentrum in het fictieve stadje Hawkins, waar de serie zich afspeelt, die ‘in de zomer van 2019’ zou openen.Tijdens de najaarspresentatie van de streamingservice verklaarde een woordvoerder van Netflix de vertraging. "Deze serie is handgemaakt. De Duffer-broers werken heel hard. Ze begrijpen dat er heel wat op het spel staat en willen met iets komen dat groter en beter is dan vorig jaar. Ze willen de tijd nemen om het echt goed te doen."

Het derde seizoen van Stranger Things begint vrolijk en licht, maar neemt al snel een duistere wending. "Seizoen drie speelt zich af in de zomer, dus dat is al een groot verschil met de eerdere reeksen", zei producent Shawn Levy eerder.

"Verder speelde de school een grote rol bij de eerste seizoenen, terwijl het daar nu juist niet om draait. Het gaat om zwembaden, kampvuren, optochten, onafhankelijkheidsdag en vuurwerk. Er gebeuren allemaal leuke dingen voor de duisternis intreedt."

Volgens Levy wordt Hawkins, het fictieve plaatsje waar Stranger Things zich afspeelt, opnieuw bezocht door kwaadaardige wezens, "aangezien het schaduwmonster nog steeds rondwaart in de Upside Down-wereld. Hij is vastbesloten een manier te vinden om zijn doelen te bereiken."
Vorige aflevering
Chapter Eight: The Battle of Starcourt
Chapter Eight: The Battle of Starcourt
03x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2