Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuwe trailer voor Netflix-serie Stranger Things

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Stranger Things seizoen drie. We zien een nieuwe setting voor het komende seizoen: een ogenschijnlijk vredig winkelcentrum in Hawkins, Indiana.

Stranger Things is een science fictionserie en Netflix heeft tot dusver twee seizoenen vertoond. Nadat een jongetje is verdwenen, wordt in een kleine stad een mysterie onthuld dat te maken heeft met geheime experimenten, angstaanjagende bovennatuurlijke krachten, en een vreemd meisje. In het derde seizoen krijgen we Steve Harrington (Joe Keery) te zien tijdens zijn nieuwe zomerbaan bij Scoops Ahoy, een ijssalon in het nieuwe winkelcentrum, waar hij samen met Robin werkt (Maya Hawke).

5828 StrangerActeurs
Maya Hawke en Steve Harrington

De serie is gemaakt door The Duffer Brothers, die ook dienen als uitvoerende producenten en regisseurs samen met Shawn Levy, Dan Cohen en Iain Patterson. Stranger Things ontving vijf Emmy awards vorig jaar en werd geëerd met de SAG Award 2017. Het is nog onbekend wanneer het derde seizoen bij Netflix van start gaat, maar naar verluidt zal dat pas in de zomer van 2019 zijn.

In onderstaande trailer lijkt er helemaal niets mis te zijn in het winkelcentrum in Hawkins. Maar het derde seizoen van Stranger Things laat ongetwijfeld iets anders zien ...

Video on youtube
Vorige aflevering
Chapter Nine: The Piggyback
Chapter Nine: The Piggyback
04x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Stranger Things