Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Stranger Things winnaar bij MTV Movie & TV Awards

De Netflix-serie Stranger Things behoort tot de winnaars bij de MTV Movie & TV Awards. De serie sleepte maandagavond vier prijzen in de wacht.

Stranger Things was de grote winnaar van de televisieprijzen. De sciencefictionserie die zich afspeelt in de jaren tachtig, werd onder meer uitgeroepen tot beste serie. Stijlicoon en hoofdrolspeelster Millie Bobby Brown mag zich de trotse eigenaar noemen van een MTV Award. Ook de jonge acteur Noah Schnapp kreeg een prijs toegekend voor zijn bijzondere prestaties. Het dansje van Mike en Eleven bij het nummer Every Breath You Take kreeg een prijs voor beste 'musical moment'.Millie Bobby Brown is recent door Time opgenomen in de lijst met de honderd invloedrijkste mensen, zoals MijnSerie op 21 april meldde. De 14-jarige actrice is de jongste persoon op de lijst ooit.

Stranger Things toont wat er allemaal gebeurt nadat een jongetje is verdwenen. In een kleine stad wordt een mysterie onthuld dat te maken heeft met geheime experimenten, angstaanjagende bovennatuurlijke krachten, en een vreemd meisje.

Ook ’s werelds beroemdste realityfamilie viel in de prijzen bij de MTV Movie & TV Awards. Keeping Up with the Kardashians kreeg het beeldje voor beste realityserie.
Vorige aflevering
Chapter Nine: The Gate
02x09
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst