Stranger Things

8.3 / 10
52 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Stranger Things winnaar bij MTV Movie & TV Awards

De Netflix-serie Stranger Things behoort tot de winnaars bij de MTV Movie & TV Awards. De serie sleepte maandagavond vier prijzen in de wacht.

Stranger Things was de grote winnaar van de televisieprijzen. De sciencefictionserie die zich afspeelt in de jaren tachtig, werd onder meer uitgeroepen tot beste serie. Stijlicoon en hoofdrolspeelster Millie Bobby Brown mag zich de trotse eigenaar noemen van een MTV Award. Ook de jonge acteur Noah Schnapp kreeg een prijs toegekend voor zijn bijzondere prestaties. Het dansje van Mike en Eleven bij het nummer Every Breath You Take kreeg een prijs voor beste 'musical moment'.Millie Bobby Brown is recent door Time opgenomen in de lijst met de honderd invloedrijkste mensen, zoals MijnSerie op 21 april meldde. De 14-jarige actrice is de jongste persoon op de lijst ooit.

Stranger Things toont wat er allemaal gebeurt nadat een jongetje is verdwenen. In een kleine stad wordt een mysterie onthuld dat te maken heeft met geheime experimenten, angstaanjagende bovennatuurlijke krachten, en een vreemd meisje.

Ook ’s werelds beroemdste realityfamilie viel in de prijzen bij de MTV Movie & TV Awards. Keeping Up with the Kardashians kreeg het beeldje voor beste realityserie.
Vorige aflevering
Chapter Eight: The Battle of Starcourt
Chapter Eight: The Battle of Starcourt
03x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Canadese serie Workin' Moms is door CBC vernieuwd met een vijfde seizoen. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.
Vandaag, 16:00
NPO2 gaat vanaf juni het vierde seizoen van de Britse misdaadserie Shetland uitzenden. Alle vijf seizoenen zijn al beschikbaar bij NPO Plus.
Vandaag, 15:00
Apple TV+ werkt aan een reboot van de Amerikaanse kinderserie Fraggle Rock van Jim Henson uit 1983.
Vandaag, 14:00
De laatste afleveringen van het vijfde seizoen van Las Chicas Del Cable en daarmee ook de laatste van de Spaanse dramaserie verschijnen in juli op Netflix.
Vandaag, 13:00
Er zijn drie series vernieuwd, een Australische dramedy, een Amerikaanse dramedy en een Amerikaanse sitcom.
Vandaag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03