Stranger Things

8.3 / 10
#61 top 100
50 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Stranger Things winnaar bij MTV Movie & TV Awards

De Netflix-serie Stranger Things behoort tot de winnaars bij de MTV Movie & TV Awards. De serie sleepte maandagavond vier prijzen in de wacht.

Stranger Things was de grote winnaar van de televisieprijzen. De sciencefictionserie die zich afspeelt in de jaren tachtig, werd onder meer uitgeroepen tot beste serie. Stijlicoon en hoofdrolspeelster Millie Bobby Brown mag zich de trotse eigenaar noemen van een MTV Award. Ook de jonge acteur Noah Schnapp kreeg een prijs toegekend voor zijn bijzondere prestaties. Het dansje van Mike en Eleven bij het nummer Every Breath You Take kreeg een prijs voor beste 'musical moment'.Millie Bobby Brown is recent door Time opgenomen in de lijst met de honderd invloedrijkste mensen, zoals MijnSerie op 21 april meldde. De 14-jarige actrice is de jongste persoon op de lijst ooit.

Stranger Things toont wat er allemaal gebeurt nadat een jongetje is verdwenen. In een kleine stad wordt een mysterie onthuld dat te maken heeft met geheime experimenten, angstaanjagende bovennatuurlijke krachten, en een vreemd meisje.

Ook ’s werelds beroemdste realityfamilie viel in de prijzen bij de MTV Movie & TV Awards. Keeping Up with the Kardashians kreeg het beeldje voor beste realityserie.
Vorige aflevering
Chapter Eight: The Battle of Starcourt
03x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Terror is een Amerikaanse anthologieserie van de zender AMC. De serie ging in première in maart 2018. Op 12 augustus gaat het tweede seizoen van start.
Vandaag, 15:00
Catherine the Great is de nieuwe miniserie van HBO over de laatste jaren van de Keizerin van heel Rusland. In de eerste trailer zien we Helen Mirren als de Keizerin.
Vandaag, 13:00
De rechten op de fantasyserie The Lord of the Rings werden vorig jaar door Amazon verworven en het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Volgens de geruchten kost de serie circa $ 500 miljoen.
Vandaag, 12:00
Schrijver en acteur Boris van der Ham (45) speelt mee in het laatste seizoen van de politieserie Smeris.
Vandaag, 11:00
Voor de Nederlandse kijker die graag de reünie wil zien van Beverly Hills, 90210: BH90210 is er goed nieuws.
Vandaag, 10:00
All3Media is opdrachtgever van een nieuwe televisieserie over de Nederlandse detective Piet Van der Valk. De opnamen zijn gestart in Amsterdam.
Vandaag, 09:00