Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Videogame voor Stranger Things

De ene videogame wordt een serie, de ene serie wordt een videogame. Stranger Things zal door Teltale Games tot videogame worden gemaakt.

Al eerder berichtte MijnSerie over Minecraft: Story Mode. Nu kunnen we berichten dat de ontwikkelaar Teltale Games, eerder verantwoordelijk voor games als Game of Thrones en The Walking Dead, een videogame gaat ontwikkelen die zich gaat afspelen in de wereld van Stranger Things.

Volgens Techradar wilde Netflix de game release tegelijk met het tweede seizoen van de sciencefictionserie, maar het project liep vertraging op. Netflix kan nog niet vertellen wanneer nu de game op de markt zal komen, maar het zal wel op meerdere consoles te spelen zijn. Het derde seizoen van de serie Strangers Things staat gepland voor 2019. De serie is al in productie gegaan.

Er is in oktober 2017 al een gratis game beschikbaar gekomen van Stranger Things. Het spelletje is te downloaden via App Store en Google Play. Stranger Things: The Game is ontwikkeld door BonusXP en doet denken aan klassieke videogames van vroeger. Zo laat het geheel zich ook spellen: het ziet eruit als bijvoorbeeld de oude Zelda-games en heeft ook een soortgelijke opzet. De bedoeling is dat de speler in het stadje Hawkins op zoek gaat naar bepaalde items en kunnen er puzzels opgelost worden.

Video on youtube
Vorige aflevering
Chapter Nine: The Piggyback
Chapter Nine: The Piggyback
04x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_TnTNL
18 jun 2018 13:03 -
Meh
Reageer
Stranger Things