Leuk?
25
2
Bekijk stemmen

Stranger Things krijgt een 2e seizoen

Begin met het roosteren van je popcorn, Stranger Things fans: Netflix heeft aangekondigd dat de zomerhit zal terugkeren in 2017 met negen afleveringen. Als je goed bent in rekenen zie je meteen: dat is één aflevering meer dan het eerste seizoen heeft gehad.

Stranger Things gaat over een klein stadje dat te maken krijgt met een verdwijning van een jongen en de raadselachtige, angstaanjagende gebeurtenissen die allemaal in verband staan met de verdwijning. De serie is uitgegroeid tot de show van de zomer met zijn hommages aan jaren 80 klassiekers en de charmante cast van nieuwkomers op acteergebied.

De makers van het eerste seizoen - De Duffer Broers - zullen terugkeren, net als uitvoerend producenten Shawn Levy en Dan Cohen. De Duffer broers waren duidelijk blij om te horen te krijgen dat ze een vervolg aan het eerste seizoen mochten gven. Ze waren net van plan om het script van de eerste aflevering aan te leveren bij Netflix toen het nieuws aan hun medegedeeld werd: "We zijn erg enthousiast over de voortzetting van het verhaal", zegt Matt Duffer. "Het voelt goed om te weten dat mensen de serie liefhebben en te zien hoe ze gereageerd hebben op deze wereld en deze karakters. We zullen dit nieuwe seizoen net zo proberen te benaderen als het eerste seizoen, namelijk als een grote film. Daarom willen we ook niet besparen op de karakters."

Video on youtube


Vorige aflevering
Chapter Nine: The Piggyback
Chapter Nine: The Piggyback
04x09
Leuk?
25
2
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Hangmat
31 aug 2016 17:22 -
Kijk! Goed nieuws!
Reageer
avatar_anonymous
01 sep 2016 12:30 -
Leuk!!
Reageer
avatar_razorlord
02 sep 2016 23:48 -
kan niet wachten..season 1 was goed
Reageer
Stranger Things