Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen Stranger Things verschijnt volgend jaar

Het vierde seizoen van Stranger Things zal volgend jaar verschijnen bij Netflix. De streamingservice heeft de fans alvast getrakteerd op een voorproefje van het seizoen.

Het vierde seizoen van Stranger Things laat al enige tijd op zich wachten. Het derde seizoen verscheen zo'n twee jaar geleden bij Netflix. De streamingservice heeft bekend gemaakt dat het vierde seizoen in 2022 zal verschijnen. Netflix maakt de kijkers al wel vast warm voor het vierde seizoen met een uitgebrachte teaser. Bekijk de video hieronder.

Stranger Things draait om een groep jongeren die bovennatuurlijke dingen meemaken in het kleine stadje Hawkins, Indiana. Hoewel Netflix nog niets bevestigd heeft, lijkt het er op dat er ook nog een vijfde seizoen van de serie verschijnt. Volgens Ross Duffer (Wayward Pines), medebedenker van Stranger Things, weten ze al hoe de serie eindigt en zal het niet eindigen met het vierde seizoen.

Video on youtube


In het aankomende seizoen kunnen de fans weer de oude, vertrouwde castleden verwachten. Daarnaast voegen er zich een aantal acteurs bij de cast, vorig jaar november werd onder andere Robert Englund (Regular Show) toegevoegd aan de cast. Begin dit jaar kwamen daar ook Amybeth McNulty (Anne with an E), Myles Truitt (Queen Sugar) en nog twee anderen bij.
Vorige aflevering
Chapter Nine: The Piggyback
Chapter Nine: The Piggyback
04x09
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
07 aug 2021 14:35 -
Seizoen 1 was prima. Seizoen 2 was een leuk vervolg. Seizoen 3 was al een stuk minder en eerlijk gezegd weet ik niet zeker of ik seizoen 4 wel ga kijken.
Ik weet dat er corona issues zijn geweest, maar er zit veel te veel tijd tussen de seizoenen 3 en 4.
De kinderen uit de eerste seizoenen zijn inmiddels veel te groot geworden om het verhaal qua tijdlijn gewoon voort te zetten.
Reageer
Stranger Things