Stranger Things

8.3 / 10
52 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Acht nieuwe castleden voor Stranger Things

In het vierde seizoen van Stranger Things zullen acht nieuwe castleden verschijnen, waaronder Robert Englund (Regular Show) en Eduardo Franco (American Vandal).

Het vierde seizoen van Stranger Things is onderweg en zal waarschijnlijk eind dit jaar al op Netflix verschijnen. Via het Twitter account van de serie is bekend gemaakt dat Robert Englund (Regular Show), Eduardo Franco (American Vandal), Jamie Campbell Bower (Will), Sherman Augustus (Into the Badlands), Mason Dye (Bosch), Tom Wlaschiha (Das Boot), Nikola Djuricko (Hollands Hoop) en Joseph Quinn (Strike) zich bij de cast van de sciencefictionserie voegen.

Stranger Things draait om een groep jongeren die bovennatuurlijke dingen meemaken in het kleine stadje Hawkins, Indiana. Nadat een jongetje is verdwenen, wordt in het kleine stadje een mysterie onthuld dat te maken heeft met geheime experimenten, angstaanjagende bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje. Volgens medebedenker Ross Duffer (Wayward Pines) is het aankomende vierde seizoen zeker nog niet het laatste seizoen.
Vorige aflevering
Chapter Eight: The Battle of Starcourt
Chapter Eight: The Battle of Starcourt
03x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
Vandaag, 15:00
Vijftien seizoenen lang waren de gebroeders Winchester een begrip bij The CW. Het vijftiende seizoen zal te zien zijn bij Amazon.
Vandaag, 14:00
Het gonsde al enige tijd van de geruchten, maar het nieuws was nog niet officieel bevestigd. Maar nu is het zeker Bridgerton krijgt een tweede seizoen.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van de Starz fantasyserie is al te zien bij Ziggo, maar binnenkort ook op Netflix.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Er zijn drie nieuwe castleden toegevoegd aan de cast van Succession, het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie zal binnen kort verschijnen.
Vandaag, 10:01