Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Acht nieuwe castleden voor Stranger Things

In het vierde seizoen van Stranger Things zullen acht nieuwe castleden verschijnen, waaronder Robert Englund (Regular Show) en Eduardo Franco (American Vandal).

Het vierde seizoen van Stranger Things is onderweg en zal waarschijnlijk eind dit jaar al op Netflix verschijnen. Via het Twitter account van de serie is bekend gemaakt dat Robert Englund (Regular Show), Eduardo Franco (American Vandal), Jamie Campbell Bower (Will), Sherman Augustus (Into the Badlands), Mason Dye (Bosch), Tom Wlaschiha (Das Boot), Nikola Djuricko (Hollands Hoop) en Joseph Quinn (Strike) zich bij de cast van de sciencefictionserie voegen.

Stranger Things draait om een groep jongeren die bovennatuurlijke dingen meemaken in het kleine stadje Hawkins, Indiana. Nadat een jongetje is verdwenen, wordt in het kleine stadje een mysterie onthuld dat te maken heeft met geheime experimenten, angstaanjagende bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje. Volgens medebedenker Ross Duffer (Wayward Pines) is het aankomende vierde seizoen zeker nog niet het laatste seizoen.




Vorige aflevering
Chapter Nine: The Piggyback
Chapter Nine: The Piggyback
04x09
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Stranger Things