Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
9.5
Peter Rotthier geeft "Storm Lara - Seizoen 1" een 9.5.
Geschreven door Peter Rotthier op 8 september 2021.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Storm Lara - Seizoen 1

Een controversiële radiopresentatrice krijgt tijdens haar nachtprogramma een telefoontje van een vrouw die op het punt staat zelfmoord te plegen.

Lara (Ella Leyers, Tegen de sterren op) is een radiopresentatrice die samen met haar sidekick annex minnaar Rafik (Wouter Hendrickx, Callboys) een nachtprogramma verzorgt tussen twee en vier uur in de ochtend. Lara staat ter discussie want de manier waarop ze bellende luisteraars regelmatig schoffeert, valt niet altijd in goede aarde.

Leyers drukt duidelijk haar stempel op het geheel, wat in dit verhaal zowat een must is om het hele plaatje te doen kloppen.



Wanneer op een stormachtige nacht een zekere Suzy (Anemone Valcke, Vriendinnen) inbelt, zijn de poppen aan het dansen. Suzy vertelt dat ze op een brug staat en van plan is om naar beneden te springen. Dit is het begin van een rollercoaster waarin het leven van Lara compleet op zijn kop gezet wordt.

Storm Lara is een thriller in vier delen van telkens een half uur, die zich bijna volledig afspeelt in de radiostudio. Deze twee uren zijn ook precies de 240 minuten van de duurtijd van het door Lara gepresenteerde radioprogramma. Het verhaal wordt dan ook helemaal gedomineerd door het programma. Want ondanks de geheimen die bovenkomen en de ingrijpende gebeurtenissen, blijft Lara tot het einde op haar post achter de microfoon tot haar programma is afgelopen.

Storm Lara
© Streamz


Ondanks de korte speelduur weet Storm Lara echt een beklijvende indruk na te laten. Enerzijds is er natuurlijk hoofdrolspeelster Ella Leyers, die zich haar personage Lara eigen heeft gemaakt. Leyers drukt duidelijk haar stempel op het geheel, wat in dit verhaal zowat een must is om het hele plaatje te laten kloppen. Daarnaast is er ook de ietwat beklemmende omgeving van de radiostudio waarin het verhaal zich afspeelt. Voeg daarbij dan ook nog de passende muzikale omlijsting en je krijgt een miniserie die na het bekijken, blijft nazinderen.
Video on youtube
Volg Storm Lara
Vorige aflevering
Next Level
Next Level
01x04
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Storm Lara