Leuk?
0
4
Bekijk stemmen

Stitchers krijgt geen vierde seizoen van Freeform

Het derde seizoen van Stitchers eindigde met een open einde en een groot vraagteken. De fans van Stitchers zullen nu nooit weten hoe het verder zal gaan.

Freeform heeft besloten om niet verder te gaan met de sciencefictionserie Stitchers. Kyle Harris was de eerste die het einde al plagend (met een songtekst van Bobby Darin - The Curtain Falls) aankondigde in een Tweet: “Als ik dit opnieuw had moeten doen. En de avonden waren weer nieuw. Ik zou het weer met jou doorbrengen. Maar het doek is gevallen.”

Het eerste seizoen van Stitchers had bescheiden kijkcijfers en kreeg gemende kritieken. Het tweede seizoen deed het beduidend slechter qua kijkcijfers, de cijfers zakten weg maar Freeform besloot toch om de serie te vernieuwen met een derde seizoen. En helaas deed het derde seizoen het niet veel beter. De eerste aflevering van het derde seizoen op 6 mei 2017 had 0,475 miljoen kijkers, de nu allerlaatste aflevering op 14 augustus had slechts 0,364 miljoen kijkers. Niet genoeg voor Freeform om een vierde seizoen te rechtvaardigen.

De protesten op social media zijn al van start gegaan, maar er is niet aangegeven of er gekeken gaat worden of Stitchers ergens anders ondergebracht kan worden om het verhaal mooi af te ronden. Er wordt gevraagd door fans of Hulu, Amazon of Netflix de serie zou kunnen overnemen. Uiteraard houdt MijnSerie het nieuws over Stitchers scherp in de gaten.

Had jij verwacht dat Stitchers nog een vierde seizoen zou krijgen?


Embed from Getty Images
Emma Ishta (L) en Kyle Harris (R)
Vorige aflevering
Maternis
Maternis
03x10
Leuk?
0
4
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Stitchers