Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ABC Family geeft Stitchers een tweede seizoen

Op 14 juli 2015 heeft ABC Family aangekondigd dat de hit serie Stitchers een tweede seizoen gaat krijgen. Op dit moment is het eerste seizoen van tien afleveringen in volle gang. De laatste aflevering van het eerste seizoen zal op 4 augustus worden uitgezonden. Deze vernieuwing zal voor sommige als een verrassing komen daar de recensies over Stitchers niet al te best waren. Maar ABC Family heeft veel succes met Stitchers bij het vrouwelijke publiek en is daarmee zelfs de nummer één serie in die demografie op kabeltelevisie.

"Fans genieten van de kameraadschap binnen het Stitchers team en een hoofdpersoon die onbeschaamd slim, gefocust en een groot rolmodel voor jonge vrouwen is," zei Karey Burke, uitvoerend vicepresident, programmering en ontwikkeling bij ABC Family. "We kijken ernaar uit om meer van het Stitchers team te mogen zien en hoe zij diverse zaken aanpakken als ze het mysterie achter de oprichting van het programma ontrafelen."

Stitchers combineert sciencefiction met een procedureel misdaadverhaal en gaat over een jonge vrouw die in staat is om te worden verbonden (stitched) met de geesten van doden om hun misdaad op te lossen.

Dinsdag 21 juli zal aflevering acht worden uitgezonden. Is het terecht dat Stitchers een tweede seizoen gaat krijgen?
Vorige aflevering
Maternis
Maternis
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_Elby
15 jul 2015 15:33 -
Moet het eerste seizoen nog gaan zien maar het lijkt me wel wat
Reageer
avatar_Mandy1966
15 jul 2015 15:52 -
Net de eerste aflevering gezien, het is zeker (nog) geen topper maar heel aardig en lekker snel verteld. De hoofdrolspeelsters is heerlijk bijdehand.
Reageer
avatar_sarlottje
15 jul 2015 16:39 -
jippie, het is wel een leuke serie namelijk
Reageer
avatar_Rodejong
16 jul 2015 02:25 -
Deze serie geniet bij mij (als man zijnde) een top plaatsering. Terecht dat er een tweede seizoen aan wordt vastgeplakt. Deze serie snijdt een vrij nieuwe categorie aan. Misdaad ontrafelen door in de gedachten van het slachtoffer te kijken. Daarnaast spreekt het karakter van de hoofdpersonage mij wel aan. Nuchterder dan nuchter, geen besef van tijd of sociale omgangsnormen en toch charmerend. Ik laat me in ieder geval nog lekker verrassen met wat ze nog allemaal gaan laten zien.
Reageer
Stitchers