Station Eleven

-
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Casting nieuws voor Station Eleven van HBO Max

De cast voor de Amerikaanse sciencefictionserie Station Eleven van HBO Max is compleet. Onder andere Daniel Zovatto (Penny Dreadful: City of Angels) is toegevoegd.

Station Eleven speelt zich af in een post-apocalyptische wereld. De serie draait om meerdere verhalen van overlevenden van een verwoestende griep. De groep overlevenden probeert de wereld weer op te bouwen. De serie is gebasseerd op het gelijknamige boek van Emily St. John Mandel uit 2014.

Daniel Zovatto (Penny Dreadful: City of Angels) en Lori Petty (Orange Is the New Black) zijn toegevoegd aan de cast en zullen de hoofdrollen vervullen in Station Eleven. Zovatto zal te zien zijn in de rol van De Profeet, de leider van een mysterieuze groep jongeren. Petty vervult de rol van de leider van een groep reizende Shakespeare-artiesten.

Andy McQueen (The Coroner) is ook toegevoegd aan de cast. Hij zal de rol vervullen van Sayid, een charmante acteur uit van het reizende genootschap. David Cross (Arrested Development) vervult de rol van Gil, een geniale en temperament volle theater regisseur. Enrico Colantoni (Veronica Mars) en Julian Obradors (Mayans MC (2018))zullen ook te zien zijn in in de serie. Respectievelijk vervullen zij de rollen van Brian, agent van 's werelds beroemdste actrice, en Tyler Leander, zoon van twee filmsterren.


Daniel Zovatto
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er staan twee nieuwe gescripte series op het schema van FOX en één serie is wel vernieuwd, maar zal pas midseason terugkeren.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00
Ook in de week van 10 tot en met 16 mei hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 19 van 2021.
Gisteren, 09:00