Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Casting nieuws voor Station Eleven van HBO Max

De cast voor de Amerikaanse sciencefictionserie Station Eleven van HBO Max is compleet. Onder andere Daniel Zovatto (Penny Dreadful: City of Angels) is toegevoegd.

Station Eleven speelt zich af in een post-apocalyptische wereld. De serie draait om meerdere verhalen van overlevenden van een verwoestende griep. De groep overlevenden probeert de wereld weer op te bouwen. De serie is gebasseerd op het gelijknamige boek van Emily St. John Mandel uit 2014.

Daniel Zovatto (Penny Dreadful: City of Angels) en Lori Petty (Orange Is the New Black) zijn toegevoegd aan de cast en zullen de hoofdrollen vervullen in Station Eleven. Zovatto zal te zien zijn in de rol van De Profeet, de leider van een mysterieuze groep jongeren. Petty vervult de rol van de leider van een groep reizende Shakespeare-artiesten.

Andy McQueen (The Coroner) is ook toegevoegd aan de cast. Hij zal de rol vervullen van Sayid, een charmante acteur uit van het reizende genootschap. David Cross (Arrested Development) vervult de rol van Gil, een geniale en temperament volle theater regisseur. Enrico Colantoni (Veronica Mars) en Julian Obradors (Mayans MC (2018))zullen ook te zien zijn in in de serie. Respectievelijk vervullen zij de rollen van Brian, agent van 's werelds beroemdste actrice, en Tyler Leander, zoon van twee filmsterren.


Daniel Zovatto
Vorige aflevering
Unbroken Circle
Unbroken Circle
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Station Eleven